Z
. Na a lényeg hogy a képeim közt amit látsz az egy triovál Raptor, ami most rajta van meg egy tölcsér formáju Remus és kib@szottjó hangja van vele. Ez utóbbihoz van a végébe hangtompitó csődarabka, amit egy seeger-gyürüfogóval lehet eltávolitani 1 mozdulattal ,ja és benne van az E-jelzés is a Kpm-est leépitendő. Az elöbbit 35 az utóbbit 45 papirért adnám oda az összekötőcsővel bilincsekkel együtt. Próbálok a Remusról is valami képet idetenni majd! Az RSV még lehet 2 hét is mire levizsgázik ,az idén már nem megy sokat csak áll majd a karácsonyfa alatt, de jövőre biztos kap majd a szájára az is!
, és egy talján V-2es kéne?
a V-2 egyszer próbáltam MT-01et steg-3as felszereléssel, nyitott Akra, carbon, stb.
, jól fogalmaztél tényleg az ember agyára basz!
ha megvan?
Erről ennyit!
Nagyon korrekt!
Nem feltetlenul azert mert nyelgazon kozlekednel, hanem mert kicsit draga ahhoz, hogy ezzel benazzon az ember...
Ha teszem azt felborul, az nem kis koltseg lehet... Arrol nem beszelve, hogy az embernek elmegy a jozan esze egy ilyen motoron...
Mondjuk en uj ER-6-ot vettem ugy, hogy elotte csak bekaven es gyalog kozlekedtem.
De tobbet ilyen hulyeseget nem csinalnek, es betartanam a fokozatossagot...
k meglesz!
!
Ha kész a motor megosztom veletek a változást!
viszont nem bíztatlak a motoreladással sok jóval, a gépet mióta hirdetem http://www.kepesmotor.hu/kawas... egy hívás sem volt, de nézd az árat hogy lenyomtam már... lehet tavaszig pangás lesz...
. Könnyebb mint a kawa anno 90 majd 110-es sebessége...
, ott pirítottam vele szembe ugyancsak egy naranccsal
), csak az a gáz, hogy nem jött még meg. Két hétre ígérték, de már négy hete várom... A héten beszólok a srácoknak és ha kiküldik oda is adom, ugyanis holnaptól már nincs kawám...
Csinaltatni kene ra, csak minta kell hozza. Drbig-tol kell elkunyeralni...
A Nürburgringre nem akar jönni valaki (jövőre...)?