Tapasztalat mar valaki ilyet?
Mi a frasz ez?
Oda az imizsem...
)
Meg a kipufogokat is a divat iranyitja, marpedig egy 600-as motorra tobb, mint 60 centis dob kene, hogy jol oblitsen. Ki tenne fel olyat?
Mindenesetre 6kg-mal konnyeb a gyari hajoagyunal.
(Termeszetesen nem is vitas, hogy mennyivel megy jobban a Z750-nnel, mert sokkal...)
Azért azt nem gondoltam, hogy ilyen komoly átalakításokat tervezel a gépen, azt gondoltam, csak pár dolgot kicserélsz, frissítesz, ehhez képest növeled a ménest is
. Most már nagyon kíváncsivá teszel
.
mecsbe.
.
.
, hát ha valaki aszondja kényelmes akkor az sose üljön jobb motoron
, és szar is kicsit megzavartam /150km/ és majd széthullott, ja és méregdrága hozzá minden pl: a bordás szíj árából, 3 fogaskerék lánc szettet veszek,
.
.
.
és nem is olasz gép (a designt illetően) szerencsére.
, de iagzából ez csak egy vélemény amit egy másik ember mond. Amit nem kell elfogadi, csak röhögni egyet, hogy milyen fura, hogy neked a Te mocid a legszebb, legjobb más meg rá se tud nézni!
.
.
annyit hozzá, hogy szvsz az a motoros aki ápolja rendszeresen a gépét, minden út után haza is ér vele, ésszerűen közlekedik (gyalogost átengedi, babakocsit járdán tologató szülő mellett nem ad nagy gázfröccsöt a buszmegállóban állók elkápráztatására - amit egyébként megtenne stb., stb....) mindemellett amiben örömét leli motorozás címszó alatt, azt megteszi, hisz valaki egy fél életet spórol rá, hogy megtehesse, igenis élvezze minden pillanatát, de a racionalitás határán. Halkan jegyzem meg, a fenti motorozási teóriák elvileg egy intelligens embernél különösebb gondolkodás nélkül így működnek, így nem biztos, hogy a "MOTOROS" fogalmat el lehet választani az intelligenciától, főleg ha nézzük az akárcsak 80 lóerő fölötti gépek birtoklóinak életkorát. Nem biztos, hogy egy alsóhangon 20 éves ember rendelkezik már (egyáltalán elvárható tőle már?) a motoros intelligenciával.
A legelso beszolas nem is volt direkt...
Elneztem...
Tisztesseges Gold Wingen is van. (Na persz az HONDA!
). Eddig mert nem mondtad egyebkent, hogy Te dijbirkozo vagy? Igy mar mas a helyzet! Jo a mocid. Tetszik!
A hangja alapjan porgott eleget, de megse ment rendesen. Megalltam, leallitottam, es utanna jo volt. Korabban nem volt ilyen!
Lehet esetleg csak valami kosz a benzinben?