ok nagyon is sokat tehetnek errol a helyzetrol. csak eddig konnyebb volt haritani, nem odafigyelni es massal elutni az idot, mint tanulni. aminek most jott el a bojtje, de ez mar tenyleg az o gondjuk, meg ha kicsit sajnalom is oket, mert keseru lesz az elso par het
szegeny anyam mennyit fogunk egyutt csuklani
valahol a barataim is es tudod, hogy az ember nem szivesen szur ki azokkal, akiket amugy mint embereket kedvel. mas kerdes, hogy tenyleg eleget koptattam a szamat, hogy mit csinaljanak
de ha nem, hat nem azert a fejlemenyekre naggggyon kivancsi vagyok
tegnap itt kitort a panik, legalabbis reszben es igy kicsit kinlodok, kicsit orulok
kaptam ajandekba egy nagyon szep kawasaki motormodellt a raktaros kollegaktol, ugyhogy volt miert vigyorogni mar koran reggel
Engem érdekel a dolog. Szeretnék majd erdélyben gurulgatni.
Merre tervezed kb a túrát? Nagy vonalakban. S mikorra.
Nekem úgy lesz megoldható, hogy a párom és a lányom és apám kimennek kocsival velem, vagy én már kinn vagyok a túrán és velük jövök haza (kísérem őket mocival). Így valamelyik része az útnak nekem külön lenne. A 3 napra nyitott vagyok. Max én Gyergyóból mennék a helyszínre ha kifele nem a kiscsapattal gurulnék.
mindegy az csak ket kereke legyen
a mi tarsasagunk mindegyik tagja MZ, es JAWA nyergeben kezdte, es ebbol adodoan senki nem nez le senkit.
Nekem csak az otlet ugy ugrott be, hogy Z-s turat kene csinalni, de termeszetesen, hogy ha nem vagyunk elegen akkor ez igy ilyen formaban nem johet ossze
akkor Z szimpatizansok ...
nem, szerintem ebbol nem kene problemat csinalni
Ha leszunk hozza elegen akkor hozzunk ossze egy Z-s turat amibol nincsenek kizarva masok se
Világos. De ha így lesz akkor jó kevesen lesznek. Már csak azért is mert a fórumot pl elég kevés Z tulaj használja rendszeresen. Akik viszont használják azok bizony nem mind elvakult és elkötelezett Z tulajok, következésképpen a z aktív társaság egy részének tavasszal lehet, hogy már más motorja lesz. De ha csak Z mehet akkor kevesen lesztek. na ezt ennél bonyolultabban nem is írhattam volna le...
szegeny anyam
Úgyhogy Boldog Névnapot drága brekikém
de ha nem, hat nem
nagyon szepén köszönöm!
kaptam ajandekba egy nagyon szep kawasaki motormodellt
Ut.só előtti nap? HOgy érzed magad?
mizujs?
Merre tervezed kb a túrát? Nagy vonalakban. S mikorra.
Nekem úgy lesz megoldható, hogy a párom és a lányom és apám kimennek kocsival velem, vagy én már kinn vagyok a túrán és velük jövök haza (kísérem őket mocival). Így valamelyik része az útnak nekem külön lenne. A 3 napra nyitott vagyok. Max én Gyergyóból mennék a helyszínre ha kifele nem a kiscsapattal gurulnék.
jo ejt
a mi tarsasagunk mindegyik tagja MZ, es JAWA nyergeben kezdte, es ebbol adodoan senki nem nez le senkit.
Nekem csak az otlet ugy ugrott be, hogy Z-s turat kene csinalni, de termeszetesen, hogy ha nem vagyunk elegen akkor ez igy ilyen formaban nem johet ossze
akkor Z szimpatizansok ...
nem, szerintem ebbol nem kene problemat csinalni
Ha leszunk hozza elegen akkor hozzunk ossze egy Z-s turat amibol nincsenek kizarva masok se
huh
mingyar kiderul, hogy csak parunknak van Z-je
Akkó' hívjuk csak fórumtalinak.