Köszi szépen! Képek azonnal jönnek majd fel! Szerencsére sikerült egy ruhát is hozzáalkudni kis felárért, de remélem nem kell majd "hasznát" vennem... Viszont kupakot" újat kell vennem, mert a régi nincs a toppon. Csizmát meg ahányat próbáltam nem érte körbe egy sem a vádlimat, pedig nem olyan hatalmas... Szal aki tud olyan helyet, ahol minél több csizmát próbálhatok, szólhat nyugodtan! Előre is köszi!
sziasztok!
látom egész jó kis vita/beszélgetés alakult ki, így gondoltam 1 nap késéssel beleszólok én is, megosztva a tegnapi utam tapasztalatait. barátnőmmel kimentünk Nagyváradra, vettünk ezt azt, meg motoroztunk egy jót. a z, amire kitalálták tökéletes: 130as utazóval nagyon kényelmes, még a szarabb román utakat is jól kezelte (sportosabb kanyarokban azért sajna belibeg), kategóriájában a legerősebb, ezért kevésbé kell forgatni és nem is zabál úgy. tegnap például 6.02 l evett 100on,pedig ketten voltunk cuccokkal, és 120 alatt nem igen mentem...
amugy én Z Imivel értek egyet, igazán óriási különbségek nincsenek ebben a kategóriában.
grat DrBig! sok ezer balesetmentes km-t, képet maj rakj fel!
Fiúk-lányok, kicsik-nagyok!
Befizettem az új Z-re! Ha minden jól megy, két két hét múlva már csavargatom Csak hát be is kell járatni... Ennyi legyen a legnagyobb gond
Honnan tudtad Hát, az tényleg király lenne, ha lesz jó áron 1-2 év múlva, simán bevállalom . Úgyis 2ütemű után V-2-re kell ülni, mert az 1000-eseken már igencsak jól kell bánni a kuplunggal, a bika motorfék miatt .Tisztára, mint egy 2T-, csak ott meg a megragadás miatt kell, ami lényegében ugyanúgy blokkoló kereket eredményez Hoppá! Megtaláltam a hiányzó láncszemet a motorok evolúciójában A 2T-k egyenes ági leszármazottjai a V-2 1000-es motorok, csak asszimilálódtak, és kaméleon módjára beleolvadtak a négyüteműek táborába Publikálni fogom az elről a témáról ma délután megírandó könyvemet , és Nobel-díjat fogok kapni Hoppá, de mi van a V-2-es kétüteműekkel A legutolsó evolúciós lépcső 2T-ben(pl.Bimota V-due) A kör bezárult! Huh, agymenésem van Nézegettem, 2.6 az új Tuono, 2 aprókaviccsal, a használtaknak pedig remélem elkezd lefelé csúszni az ára
Ha állítható akkor Kawasaki . Amúgy már 5 éve motorozom, volt 125-ös etz-m, építettem belőle 250-est, jártam vele szerpentinre, voltam találkozókon, beletettem 40.000km-t, van mellette veterán Tropnym, amin megtanultam tisztelni a motorokat, meg is hálálta, néha nyugodtan meg is húzhattam neki akár komolyabban is, még 33 év után is él benne a "harci szellem", máér túlságosan is határon motoroztam a 250-essel, elkoptak a lábtartóim is, előbb-utóbb úgyis összetörtem volna rajta magamat, mert 110%-on kellett vele menni, hogy tartsam a tempót,ennek jegyében vettem hitelre egy használt Hornetet, első nagyobb gépnek meg is teszi, de hiányzik belőle az állati erő, a gumiszaggató nyomaték, hiába 100 lóerő, 1-2 évig meg lesz, aztán ha nem töröm össze(remélem nem ) becserélem valami jó kis V-2-re, annak legalább komoly hagja+nyomatéka van
Amúgy ha lenne lóvém, simán vennék Z-1000-et, fekete-pirosat, tennék rá két jó dobot(tiszta V-2 hangja lesz tőle, ha nincs közösítő), sportlégszűrőt, power commandert, meg Pirelli diablo supercorsát, aztán király gépem lenne, ami után má" nemigen lehetne jobbat venni, esetleg gixer 1000-et, vagy V-2-es dögöt. De sajnos nincs annyi pénzem, ezért fényezem inkább a Hornetet, hátha elhitetem magammal, hogy a világ legjobb motorja, de amikor megyek vele rádöbbenek, hogy mire is csinálták . mert 180-nál kanyarban már jár az egész motor, 220-nál meg már alig akar menni, egykerékre is csak 10.000 körül szándékozik állni. Amúgy menetszél ellen venni kell egy fullos sisakot(shoei,vagy v.milyen japánt, a lényeg hogy jó drága legyen , aztán 200-nál is vígan nézegethetünk . Mondom én a 30ezres Agv-mel
Hát, akkor akár vehettél volna 250-es Mz-t is, ha 140-nél nem bírod tovább Ott kezdődik csak a móka, mert akkorra már 6-ban is életre kel a ménes. Az a +80 lóerő dolog meg megint szubjektív, megdobhatnád vele a hornetomat, legalább nem kéne visszaváltanom rajta . Amúgy tényleg szinte ugyanaz az összes 600-as naked, csak más ruhában, más specialitásokkal. A fordított villáról meg annyit, hogy 2005-től tettek a Hornetre is, de csak jobban néz ki, nem állítható, egy szinten van a régi elsővillával, az is puha , úgyhogy a Z-n is csak dizájn, minimálisan lehet jobb sz.tem. Az a bajuk ezeknek a motoroknak, hogy túl lágyak, puhák, de a profi cuccért meg le kell szurkolni+1 millát(V-2 es nakedek) a Z-1000 meg alul nem megy annyira, meg azon sincs profi első villa sajnos, hiába a jó az ára, nem a kategória legjobbja , viszont legolcsóbbja . Talán a 2007-es felveszi a kesztyűt, mert a nagy Z megérdemli, hogy még jobb legyen
Valóban egy fekete 750-es ( azt nem láttam, hogy volt-e lilás beütése ) és rajta egy hölgyet. De akkor nem veled találkoztam. Viszont ezek szerint van még 1 hölgy a Z-k táborában.
Nos gyerekek... Asszem lehet gratulálni! Úgy néz ki, befizetek egy 2007-es Z-re Nekem megjelenése óta kedvencem és nem hagyom, hogy akárkinek a kritikája eltántorítson! Én ezt választottam. Ha nem jön be, majd eladom. Mindenkinek kell valamennyi tanulópénzt fizetni! Miért választottam így? Hát ami miatt vacilláltam a nakedek között és nem azonnal a Z-re esett a választás az az első futómű volt. De ez a gond a fordított villával megoldódott! Remélem... A plusz nyomatékról meg szerintem nem kell sokat mondanom... Ha összejön élménybeszámolót kaptok!
remelem olyan jo lesz, mint amilyen szep
látom egész jó kis vita/beszélgetés alakult ki, így gondoltam 1 nap késéssel beleszólok én is, megosztva a tegnapi utam tapasztalatait. barátnőmmel kimentünk Nagyváradra, vettünk ezt azt, meg motoroztunk egy jót. a z, amire kitalálták tökéletes: 130as utazóval nagyon kényelmes, még a szarabb román utakat is jól kezelte (sportosabb kanyarokban azért sajna belibeg), kategóriájában a legerősebb, ezért kevésbé kell forgatni és nem is zabál úgy. tegnap például 6.02 l evett 100on,pedig ketten voltunk cuccokkal, és 120 alatt nem igen mentem...
amugy én Z Imivel értek egyet, igazán óriási különbségek nincsenek ebben a kategóriában.
grat DrBig! sok ezer balesetmentes km-t, képet maj rakj fel!
Befizettem az új Z-re! Ha minden jól megy, két két hét múlva már csavargatom
Lenne egy z-1000-es em jó állapotban,új gumikkal eladó
érdeklődni:70/360-7565
Ami viszont verhetetlen az az 5 év gari, Kawára is "csak" 3 van
Neked legalább van mivel menni
fejidomos Zvolt?
ha igen, akkor az a baratnom
Biztosan nem, sajnos dolgoznom kellett
Mit lattal arrafele?
Létezik, hogy téged láttalak ma délután, 16:30 környékén a Lajos utcában?