hogy miért szült ilyen szánalmasas beteg embert!
Csak szánalmasan próbálkozol
Hazudsz folyamatosan és amikor ezzel szembesítenek, akkor átmész vádaskodásba és sértegetésbe. Ovis szinten vagy. Már a fotód alapján gyanús volt
de nem neked, ki vagy te nekem hogy magyarázkodnom kellene!
Nem vagyok Ago és nem vagyok Bird.
Ezek téged minősítenek. De majd szépen lassan teljesen lejáratod magad
Vagánykodsz mint egy igazi falusi, hogy kajálni mentek egy étterembe. Hmm... ettől hasra kell esnünk?
Mi is megyünk, csak nem hívjuk ki ezért az RTL Klub-ot
nem foglalkozom én veled, és nem neked szólt a 2 gyári, hanem Tominak, Kisfiam!
Állandóan a vagyoni helyzetekkel foglalkozol csak, neked ez rögeszméd?
!
részemről
Bocs, hogy belepofázok, de ehhez már muszáj hozzászólnom...Feri, Én gyakran nézegettem fórumokat, és olvasgattam a Te hozzászólásaid is, és bevallom egy ideig még "tiszteltelek" is, és irigyeltelek hogy ennyi motorod van stb, de bazdmeg, amit itt műveltél, az azért durva volt...jampizol hogy Te így meg úgy tudsz mindent meg ilyen jó olyan jó motorod van, igazat még véletlen se írsz senkinek, csak vetítesz...Jampizol itt crazyJoe-nak , hogy odabaszod a Hringen...mivel ? a 2:12-es időddel? ne nevettes már, szerintem a kezdő csoportban mennek olyan időket ember....Meg Agot is fikázod, pedig aztán nemhiszem hogy okod lenne rá, Ő az az ember, aki mindenkinek korrektül válaszol és segítőkész, nem hiszem hogy okod lenne rá....Meg itt anyázol, senki nem mondott semmi rosszat a Te édesanyádra se szerintem, nevetséges vagy ... a nagyképűség azért befigyel nálad, retkesül félreismertelek eddig, illetve az eddigi kommentjeid alapján....de megmondom én a tutit, lehet neked akárhány motorod, meg akármennyi pénzed, ha abból a baszott nagy arcodból nem veszel vissza, szerintem mindenki lefog nézni és megbaszhatod azt a szaros 4 motorod vagy akármennyit....és elmehetsz Te a picsába! mert már elég nevetséges tényleg, hogy itt mindenkit leosztasz és azthiszed te vagy a valaki....
Bocs az esetleges szó ismétlésért és helyesírási hibákért..