Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a világért sem szeretnék beleszólni de nem nagyon nem "fair" dolog összehasonlítani egy '97-es ducativerő V2-t egy 2000 után (a Milleniumra készült) sor4-es vassal!
A tl 1000s igen is kurva jó motor volt akkoriban mikor kijött csak nem volt rá lehetősége, hogy kiforrja magát mint a többi társa

Tudom mert nekem volt!
A legnagyobb hibái a csapkodó kormány, súly, gyenge aluprofil vázszerk.(csavarodásra hajlamos nagyon) és arotációs hátsó csillapítás.
Ennek ellenére még mindíg jó motornak tartom.
A ZX12R az,....az valami totál más, abszolút.
. . . . .
a 12esed meddig volt meg,mennyit mentél vele?
na izgassal mar mi tuning vot bonne?ha 60 kg minusz lenne mar halali lenne a rugozasaranem panaszkodom csak nem eros a zx utan
Nem hiszem, hogy kísérletezni fogok vele
ó bölcs nagy mester,meghajlok szavaid nagy igazsága előtt .
ja és tisztelet az éveknek .

Ó,...ezt nem tudtam
De a computerbe csak akkor hagyj belepiszkálni, ha már nem érzed, hogy "lerúg" magáról a dög. (csak jótanácsként)
A TL 1000R-t a központi rugó beállíthatatlansága és a nagy súlya itélte halálra,vettünk 2000 januárban 1ilyet feketét vacsi ujjat Győrben barátomnak.kb 1éve adta el,szerette naon.de annyi tuning volt benne le sem írom.
az van már benne volt ebbe minden csudijó dolog (yoshi trs rendszer, pc) csak vissza lett gyáriasítva. BMC szűrő van benne
na holnap felhívom őket igaz,h szuzukisok,de a cél szentesíti az eszközt . Nekem ők csinálták az adásvételes papirmunkákat,és az egyik kisfőnök srác Hondával jár . .
Szia Szöllő papa!
Ez kedves de nem én vágom ennyire, hanem az autó szerelő barátom aki eléggé penge
Ő mondta ezeket nekem, meg aztán ha jól tudom: Ha egy motor könnyebben "fúj" akkor könnyebben is kell, hogy "szívjon" vagy nem?
Vitya, ha dobot cserélsz és a kiáramló levegő kevésbé lesz turbulens (szabadabb gázáramlás) akkor adj esélyt csóri motornak és vegyél bele egy sport szűrőt is.
(A két dolog összefügg ám)csak együtt van jó hatásuk
1Én is kísérletezgettem 2aztán efogyott a a pézem . 3má szarokrá csak a gázt húzom
haller ki lesz majd próbálgatva rendesen tavasszal, aztán majd, ha nem tetszik a rendszer, akkor próbálgassuk a beállításokat. csak attól fosok, hogy összebarmolják az progit és aranyáron hozzák helyre
na akkor figyelj szerintem miert nincs tobb zx12 bazieros lett tul jo es a nyikhaj gazdaganyucigyereke nem tudja megulni,es inkabb r1 et vett.a tlr meg 1 jo vicc,nem sor 4 es nehez halalra volt itelve eleve,bar jo par evig gyartottak ujzelandon most is lehet venni 0 km est de minde1 mi van ne esne az eso most is gurulnek valamere
mi van nagycsávó ,én nem azt mondtam,h szar a motorod hanem,h ne csinálj rossz bizniszt.Minek neked egy eladhatatlan kínai vacak?
úgy hallottam a fullgasba tudják a legjobban belőni
Ennyi az igazság a fiatal apukánál van !Hencs te így vágod?
Há nem B@z+!
ennyi ,ha 150az ára akkor nem engedem a gázt 4ezer alá és kész ,jó ez igy is .bár Crazy Joe azt javasolta,h irassam át a gyárit ,és a pc-árát költsem gumira .
Aki át tudja irni az jelentkezzen . .
Szia Vitya!
A gyári dobtól jobb nyomatékod az életben nem lesz sajna, mert abban van még valami kis minimális "fojtás" ami ellennyomásként szolgál a motornak! így van nyomatékod alulról is megindulni
Onnantól, hogy valami nyitottabb (sport, tuning) dob kerül fel a vasra már nincs akkora nyomaték csak a középső - felső tartományban lesz érezhetően dinamikusabb
...ha jól tudom a régi karbisoros gépeket szinkronkarburálták a csőcsere után(a gyári hangolás a gyári csőhöz, rendszerhez van állítva)
Az injektorosnál sajna nem tudom
valószinű,h gazdasági okokból,már nem úgy mentek az eladások,ahogy kellett volna.legalább nem lett tucatmotor egyik sem .a 12est leváltotta a zzr1400es .a Tl-ből meg keveset adtak el,mert a szétesikszer volt a menő .
Szerintem soha nem fognak még egy ilyen erős,szép,és tartós motort gyártani mint a 12es .
Aki szervizeli a motoromat, neki is egy sima akrapovic slip-on van fennt, azt mondta, hogy felül egy kicsit bikább, de nyomatékot nem vesztett. Bár lehet, hogy a sportlégszűrő miatt na mindegy, csak jöjjön már meg a dob.......kell nekem
Eksön,az agoval beszéltem vmikor gyorsulás versenyen,ő mondta,hozzá lehet állitani,kell hozzá pc,meg még pár apróság,ugy 130-150 e forintbol kijön.szoval nekem jo igy is
1 elore jo a tlr azthiszem nem gyartjak mar a tlr-t sem es a zx12 sem.miert?
kérdezd Szöllő papát ,neki van dob+pc és még is azt hallottam tőle,h a gyárival a legjobb .
Pappa nem mennek a linkek .