Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7000/db
Majd meglássuk.
Ha már megrendelem, szerintem maradok a gyárinál, és max ha nem kell, megmarad tartalékba. most tartok 55.000 körül, szerintem már időszerű lenne kicserélni.
nekem 8. de egy cimbim ugy járt a hondájával,h a gyertya megunta magát,és letört a testelektróda persze 200nál,és hengersor csere lett mert összebaszta a henger falát . a mi gépünkben nem egyszerü gyertyát cserélni ,gondold át .
Ha műxik, meg szép a színe, és nincs kiégve a közepe, felőlem mehet vissza a helyére.
és azt hogy állapítod meg,h jó-e még ?
Majd kiderül most, hogy ki kell-é cserélnem, úgyis szelephézagellenőrzésem lessz hamarosan. Akkor majd meglátom milyen állapotban van.
Érdekes, nekem platinagyertyát hoz hozzá... Akkor az Iridimuos jobb lenne?
Az enyém szervizkönyve szerint 12ezrenként kell cserélni!De most néztem a louis honlapját,ott 13-14€ körül van az iridium gyertya,a sima ngk meg max 8-10€ körül.
24nél kell talán nekem ma lett 27ezeee,és szerintem mire ki lesz cserélve lesz 30is. én ngkcr9ix-et teszek bele .irridiumos ,tudok jó áron csak még nem tom mennyi .de ha megtudom,szólok .
Vegyé bele iridiumosat 30-40 ezret elmegy
Basi2 tud segíteni, de holnapra tudok árat mondani én is.
Szia kawazsolti te árulsz ILYEN olajat? és ha nem akkor tudsz intézni?
És mi lenne az ára? .
Nem túl kevés km az még?
Én 12000nél fogok!
Csőváz! Hány kilóméterenként szoktatok gyújtógyertyát cserélni?
Ahogy nézegettem elég borsos 7500,- as árakon adják őket. Tud valaki esetleg olcsóbban? Kínáltak nekem hozzá Denso gyertyát is, de a szervízkönyv NGK-t kér hozzá. CR9EKPA

HA valaki tud, segíjjen! köszi előre is!
Gyúrunk vazze?
Képet kérek (ismét )
apa most csajozni menek
Mennyé gyúrni (me leelőzlek)pesze motorral.
Mindenki motorozik senki nincs itt, akko megyek
Szia, Igen... együtt küld légyci!
Szia!

A bowden megjött a tömités sajna nem talán jövő héten együtt küldjem igaz?
9302
Én nyertem!