Majd meglássuk.
Ha már megrendelem, szerintem maradok a gyárinál, és max ha nem kell, megmarad tartalékba. most tartok 55.000 körül, szerintem már időszerű lenne kicserélni.
nekem 8. de egy cimbim ugy járt a hondájával,h a gyertya megunta magát,és letört a testelektróda persze 200nál,és hengersor csere lett mert összebaszta a henger falát . a mi gépünkben nem egyszerü gyertyát cserélni ,gondold át .
Az enyém szervizkönyve szerint 12ezrenként kell cserélni!De most néztem a louis honlapját,ott 13-14€ körül van az iridium gyertya,a sima ngk meg max 8-10€ körül.
24nél kell talán nekem ma lett 27ezeee,és szerintem mire ki lesz cserélve lesz 30is. én ngkcr9ix-et teszek bele .irridiumos ,tudok jó áron csak még nem tom mennyi .de ha megtudom,szólok .
Csőváz! Hány kilóméterenként szoktatok gyújtógyertyát cserélni?
Ahogy nézegettem elég borsos 7500,- as árakon adják őket. Tud valaki esetleg olcsóbban? Kínáltak nekem hozzá Denso gyertyát is, de a szervízkönyv NGK-t kér hozzá. CR9EKPA
Ha már megrendelem, szerintem maradok a gyárinál, és max ha nem kell, megmarad tartalékba. most tartok 55.000 körül, szerintem már időszerű lenne kicserélni.
Basi2 tud segíteni, de holnapra tudok árat mondani én is.
És mi lenne az ára?
Ahogy nézegettem elég borsos 7500,- as árakon adják őket. Tud valaki esetleg olcsóbban? Kínáltak nekem hozzá Denso gyertyát is, de a szervízkönyv NGK-t kér hozzá. CR9EKPA
HA valaki tud, segíjjen! köszi előre is!
A bowden megjött a tömités sajna nem talán jövő héten együtt küldjem igaz?
Én nyertem!