Szeva valamikor PIZZA ?
Én tavaj vettem akkut, amíóta beleraktuk azóta van, hogy melegen nagyon nehezen tekeri, vagy megakad hidegen semmi gond, csak, ha bemelekszik a motor, " gondolom melegen nagyobb a kop..ió és nincs benne elég kraft, hogy tekerjen de új korátol ezt csinálja " YUSA akku ocojé vot persze " rábeszéltek, hogy ez a drágább ez jobb " ..... bassza a csőrőmet, hogy megint folyik az olaj és nem a tömítés szar, hanem amit rákent a ::::::, az a fekete massza jön ki alólla .. hát ennyi megyek Bárdipapához szervizelni
Ha kell segitség akkkkksiban van raktáron! Tömitést annó tölem rendelted ha jól emlékszem . A tömitéssel nem lehet ban csak nem kente be gyári mackómézzel az illeszkedö részein hanem csak úgy alanatur berakta ezért van a baj!
Tudnánk egyeztetni? Tavaj rendeltem egy új szelepfedél tömítést, amit beszerelt nekem a :::::::::, minden ok volt, ma elövettem a mocit, bejöttem vele Bp-re dolgozni megint ugyan ott folyik, engedi az olajat " természetesen az olcsó Motult " most hogy van ez minden évben kell rendelnem egy szelepfedél tömítést, évente cserélni kell? Mindenkinek ilyen szar? Még nincs 1 éve hogy kicseréltük a tömítést.....
Valamikor a közeljövöben tudnád orvosolni a dolgot ? Még valami,..., bele való akku mennyi lenne ? Lehet az is kellene .....
Üdv Urak. Érdeklődnék, nem-é tudjátok a csapágy méretet a hátsó lánckerék alatt a 12-esen. Nyilván behalt, és nem akarom addig kiszedni, míg nincs csere darab.
én Itt találtam meg, igen szeretem megvédi a gépet, és mutatós is , Hát srácok, tavaly sirtam állandóan hogy ilyen olyan szar a gép, most nem teszem, olyat jöttem a 100ason Rettenetes ez a motor egy pici hideg levegő, és "MEGŐRÜL", Imádom
Én tavaj vettem akkut, amíóta beleraktuk azóta van, hogy melegen nagyon nehezen tekeri, vagy megakad
Ha kell segitség akkkkksiban van raktáron! Tömitést annó tölem rendelted ha jól emlékszem . A tömitéssel nem lehet ban csak nem kente be gyári mackómézzel az illeszkedö részein hanem csak úgy alanatur berakta ezért van a baj!
Én most vettem aksit mindkét 12-esbe és majd
Tudnánk egyeztetni? Tavaj rendeltem egy új szelepfedél tömítést, amit beszerelt nekem a :::::::::, minden ok volt, ma elövettem a mocit, bejöttem vele Bp-re dolgozni megint ugyan ott folyik, engedi az olajat " természetesen az olcsó Motult
Valamikor a közeljövöben tudnád orvosolni a dolgot ? Még valami,..., bele való akku mennyi lenne ? Lehet az is kellene
Első kerékben = BEARING-BALL,#6005UU = 6005-2Rs = 47x25x12mm
Hátsó kerékben = 601B6205UU BEARING-BALL =6205-2RS =52x25x15 mm
Hátsó lánckerékben =BEARING-BALL,#6006G =6006-2RS = 55x30x 13mm
Ma lent leszek a garázsban, nem ugrasz ide?
Elhozhatnád a forrasztópálkát...
Nagyon tetszik a tankbőröd is,