sztem sehová.
Az év első komolyabb összejövetele lenne.
Vasárnap tuti ott leszek, de az is lehet hogy szombat vasárnap.
mert utána ugye valami szolnok környéki banzáj is lessz
. Remélhetőleg mind2 ön jelen leszünk.
Én az új Hajabusánál néztem,hogy most ez megy vagy jön.?De rájöttem mert hátul nincs rajta dupla Szárcsa fék(ha má 1madárról van szó
)Na+ki az a hüjje aki hátra szereli a kómányt
Bárdi:Én is attól féltem h ficam,me sztem az osszabb mint a törés.Bal kéz gyűrűs új utolsó perce a körömnél.Mingyá+próbálom belinkelni az elkövetőt
miko motorolunk
kivettem ezt a power izét, oszt jó lett a motorom na ez van
azé a vastagabbik újadra vigyázz
kivettem a PC-t megoldodott a problema ...
lejebb ment az alapjáratom, egyenletesebben jár a motor, és pöci röfi-re indul
.... elég csak ránéznem az inditó gombra.
holnap is motorolom ...
Nyílt ficam !
Ha 1kicsi Craft hiányzik a akksiból már nekem sem tudja+forgatni rendesen.'ismim azt mondta ha repedt a dugó,akkor a hőtöl annak nagyobb a tágulása(Bárdi ne röhögj
)Így mútkó feltőltöttem bemelegítés ként ráhoztam a frászt az ajutósokra,venti bekapcsolt és melegen is indult
sztem akksi érzékeny
mondomén ezt a a köműves-kutya kiképző,hja be is van kötözva az1ik ujjam tegnap kiképzési bemutatón ráharapott 1db 41kg os Staffikanom(tanítványé 9 hónapos)el is törött,így bal kesztyű nékül motrolok
de annyi már elég lehet.
,de ha másnapig vársz az a biztos.
mert ha még nem teljesen köt meg,és megkapja a forró olajat az nem használ neki.
,csak várni kéne vele amíg megköt
,tehát amit írtál,h megvárnád az nem biztos,h jó ötlet.
köszi, nem tudom miért folyik, hogy a paszta szar amit rá kentek, vagy valami másért ..... azóta szarakszik amíóta szelep ellenörzés volt, akkor vissza lett rá rakva az eredeti, 3 hetet birt " Lyme partyn " elfosta magát elkezdett egy helyen szivárogni... gondoltam veszek egy újat, ne legyen vele gondom, kicseréltettem " bár azt mondták az eredeti is jó volt még " ..... csak idegesit most már, kezd nyűgös lenni a dolog, idő... nyűg .. stb...
tudom,h ez rajtad nem segít
,de én amikor lekaptam a szelepfedelet,nem volt a tömítésen paszta,és nem is tettem rá összerakáskor,visszatettem a gyári használt tömítést,lehúztam nyomatékkal a csavarokat,és nem folyik,nem is folyt soha
.
a szavaidból kivéve lehet hogy nem maradtam le a 2önk között köttetet megállapodásról? Természetesen Pénzért.