.
, nekem a nyakam csipte meg idén egy méhecske, de nem érdekelt nyomultam tovább. Kellemes nem volt az tuti
A kis dögök úgy tűnik mindig megtalálják az utat oda, ahol nem lenne semmi keresnivalójuk.
Aztán ment lejjebb a kis dög. Végig éreztem, hogy közelít a hasam felé.
Nem győztem behúzni mindenemet, hogy nehogy megnyomódjon az "állat", mert még a végén megcsíp. Elkezdtem húzni a gázt, hogy sikerüljön végre leérni a hídról. A híd lábánál benzinkút. Begurultam, szerintem le se állítottam a motort, a kesztyűket ahogy húztam le a kezemről, dobtam is el.
A sisakot úgy próbáltam letépni a fejemről, hogy nem csatoltam ki... gyorsan akartam... Sikerült levenni, téptem le magamról a kabátot. Közben odaért a kutas, pedig nem a "tankolós részhez" álltam be. Látta, hogy dobok el mindent, ami a kezembe akadt.
Láttam az arcán egyszerre a kétségbeesést, és az örömöt, hogy igyekszem kibújni a ruháimból.
Közben szedegette a kesztyűimet.
Végül nem találtam meg a támadót, valószínűleg a kapkodásban, csapkodásban sikerült elmenekülnie.
És szerencsére nem is csípett meg. Remélem nem is jutunk csípésig sosem, mert allergiás vagyok.
Az se csípett meg, de nem is darázs volt.
, azzal a lendülettel toltam le a farmert és a boxer szárából szépen kiszállt a darázs... Szóval csak óvatosan viccelődjetek azzal, hogy beszáll a darázs a nadrágba...
Nem kő' fetrengeni a tankon
, nekem például sose hozzá se ér a cipzár még a tankpadhoz sem, nemhogy a tankhoz...
Bár, mérget nem vennék rá.
Az is vicces volt, Keneséről hazafele öltöztünk be, aztán a sliccet felhúzva a kocsit sikerült felhúzni, de a cipzár nem "zárt be".
Még néhány próbálkozás után kénytelen voltam nyitott sliccel hazajönni.
Még jó, hogy nem szállt be egy darázs...
Pedig már átkonvertáltam, de úgy sem. Azt írja, hogy 1 perc van hátra, már vagy 10 perce.... Már próbáltam AVI-ban, MPEG4-ben, meg még 3 féle módon, de mindig megáll a feltöltés.
,
.
.
A baj azzal van,hogy nekem minden féle képpen oda ér a kis egybe kocka hasam
Amúgy voltam bent a bácsinál és akkor mutatta ,hogy csak fém cipzárja van de megoldom,mert veszek műanyagot és belevarratom azt. Most már ráér úgy is vége a szezonnak