Persze én ezt értem is.csak nem is tudom hogy jutottunk el ide:)Az a helyzet ha szarrá lenne kopva a motor valoszinüleg nem egy dyno jet-re ruháznék be:)
Ahol az állapot felmérés csinálták a motoromon (amikor vettem).
Azt mondta a szerelő (Full-Gas) hogy a teljesítménymérés többet mutat meg egy motor állapotáról mint bármi más.
Èn azt hittem ez a cucc nem csak a szarból tud jót,hanem a jóbol mègjobbat csinàl.nyàr vègèn megnèztem 140-150 es tempónàl 4,6 -ra jött ki a fogyasztàs ugyhogy arra sem lehet egy szavam sem.
Hát 10 éves a motor, van szériaszórás is stb. Ha a motorod alaphangon 8 litert eszik akkor alig vár egy jó kis beavatkozást. Ha 5-öt eszik és megy mint a golyó akkor nem biztos, hogy érdemes buzerálni.
A mi motorunkon (az enyémen tuti) alapból állítható tû van. Azt állította már szaki? Az már nem segít? Mit akarsz elérni ezzel?
Szerény véleményem, hogy nem érdemes utcai használat mellett ilyenre beruházni. A pálya nyilván más.
Egyébként az üzemanyag/levegő keveréket lehet vele szabályozni-állítani. Minél rosszabb gyári állapotában a motor annál több értelme van. Kisebb fogyasztás, több nyomaték, több lóerő, harapósabb motor. Ezeket lehet vele elérni. Néha mindet egyszerre. De szakember kell hozzá aki néha többe kerül mint maga a cucc.
Hát ha karburátorba való Dyno jet kittet veszel annak van értelme de azt is szakembernek kell beállítani.
Ha veszel egy Power commandert ami a képen is van annak nincs mert az csak injektoros motorhoz jó.
3 Euró vettem... addig fújtam még el nem fogyott !
Érdekes mód nem sok kosz jött a láncról kb kétszer értem vele körbe de nem sajnáltam .Itthon nem tudom menyibe kerül .
Azt mondta a szerelő (Full-Gas) hogy a teljesítménymérés többet mutat meg egy motor állapotáról mint bármi más.
Szerintem érdemes padra tetetni annál jobb állapot felmérés nincs is.
Szerény véleményem, hogy nem érdemes utcai használat mellett ilyenre beruházni.
Ha veszel egy Power commandert ami a képen is van annak nincs mert az csak injektoros motorhoz jó.
A Petróleumot lehet ülepíteni a kosz leül a edény aljára és a tiszta petrót le lehet önteni.
Érdekes mód nem sok kosz jött a láncról kb kétszer értem vele körbe de nem sajnáltam .Itthon nem tudom menyibe kerül .
De ki,hogy csinálja .