Ekkora magassággal ekkora motort vezetni,ámulok bámulok.Úgy látszik akkor csak én vagyok szerencsétlen,mert a 167cm-mel nem hinném hogy akkora vasat bevállalnék.Bár nem is az a gond,hogy nem tudnék vele közlekedni,csak mikor a szitu kivánja,hogy toljam ide-oda akkor lenne gáz.Néha kicsit elfáraszt a mostani kis szúnyogom is,mikor tiszi-toszi van.Bár lehet azért is mert kemény 43kilo vagyok
Eddig a legnagyobb mocc amin ültem egy 600-as FZR volt és a két lábamnak csak a lábfej része ért le és ez olyan bizonytalanságot tett nálam,hogy nem mertem próbakörre elvinni a motort.
Én ha váltanék akkor egy zx6r ninjára szeretnék,arra a fajtára amelyiknek kis trapézszerű lámpája van(1995-97) évjáratúak.De tartok tőle,hogy sokszor eldőlnék vele és hát tördelni meg nem szeretnék motort venni.Én is csak abban reménykedek,hogy le tudnám ültetni vagy 75cm-re és akkor azt hiszem jó lenne.Vagy marad a zxr400 következő moccnak
). A lábam nagyon csisszre spiccen van lent, de leginkább csak egy oldalon, mert ha mindkettőt le akarom tenni, vádligörcsöt kapok!
Figyelnem kell, hogy hol állok meg, mert a hepe-hupás út gondot okoz, de ez már annyira berögzült, hogy különösebben nem koncentrálok rá... persze a lábam nem lett hosszabb, csak megszoktam.
hogy a fekpofak kopognak ha behuzot elsofekel csinalja ezt vagy a kozepso csapagyonkell huzni egy kicsit ez le szokot neha lazulni
)
.
) a rizikot a hazi megvalositassal, de legalabb most mar van egy mervado velemeny a hasznarol
Az gáz....