Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Nem tudja véletlen Valaki a Kawaexpo pontos címét?
"Nekem végül is az s- méret lett a jó (kis fejben is mennyi tudás elfér"

Mennyi is?

pipikém én azt hittem hogy te folyton sisakban jársz alig tünik fel hogy levetted egészséggel,kevés lékkel használd
Csak annyi a baj, hogy felhajtott rostéllyal lehet használni, mert ha lehajtom nem látok ki jól azalól a narancssárga g.ci alól...
Aham, jól hangzik. Ha hétfőn reggel adok le megrendelést, az kb mikorra érkezik meg hozzátok?
Na Jimy kösz az útbaigazítást miután kétszer megnéztük faterral a Vidámparkot az Állatkertet a Széchenyi fürdőt és a Gundel éttermet, harmadszorra kijutottunk a Nagy Lajos Királyra...

Na Olyan ami most neked van bukód az ocsóbb mint amit most vettem az 45-ről 22-re van árazva, csak abból ilyen bírkafejűekre való xxl-es volt az egyetlen méret
Nekem végűl is az s- méret lett a jó (kis fejben is mennyi tudás elfér )

31 volt, de a papíroddal 24,5 ért adták oda...
Jimykém hát köszönöm a segítséget...

Így néz ki...
Azt a birka kurva eget
Ilyen:
Valakinek nincs ilyen prizmája elfekvőben?Persze 2 kellene
leginkább szekit kérdezném!
Szeva!

Ez nálunk 92028-1712 2400ft
1866 1400ft
1827 2400ft
....nagyon jóóóóóó
gyáááááá, dögös lett köszi
Teve007 kész a kerékcseréd, fasza lett a gép.
Én meg nem erőltetném mostanság ezt a xenon témát,mert rászálltak a zsekák!
Írta valaki nem régen,hogy a haverja egy százast fizetett ki érte!
Olyan sokat motorozol éjszaka,és olyan gyenge a gyári?
Vagy csak mert ez a módi?
Inkább tegyél bele egy erősebb izzót a 60/55 Wattos helyett(100/90 H4),de azt is be kell relézni,különben nem bírja a rendszer.(vagy 2000 egy relé,sacc/kb., + vagy 1500 az izzó)
Itt van már a moci, fasán füstöl a hátsó gumi.
Igaz rosszul emlékeztem 4300-as az a fehér, a többi kék, azokat jobban kiszúrják a rendőrök.
hu-huuuuu,az enyémet is elvihetné
Most aztán kapni fog a gépem rendesen eksön papa elvitte gumizni
nekem is meg eksönnek is az van benne a 4300ast javaslom mert az fehéren világit a 8000k nagyon kék már, eddig nem csesztettek nem is nagyon villogtak rám, viszont 100x jobban látok vele . elvileg csak a régi vasakat basztatják a rendörök, mert az ujba már lehetett gyárilag is
Egyszer talán én is rakok bele ,csak az a baj,hogy azt a 10-est inkább elmotorozom
De műszakira szedd ki,mert megbasznak érte,és a rendszámodat is leveszik
92028-1712 3005 ft/db
92028-1866 1692 ft/db
92028-1827 1692 ft/db

Ezek csapágyak, a fél darab kerül ennyibe, tehát egy komplett csapágy X2.
Hétfőn 10-ig illik megrendelni és kb. egy hét alatt megvan.
Az izzóidnak megfelelő xenon égőt kapni bele, hozzá való trafó és kész, ilyen 6000-8000K vegyél mert a többi nagyon világít és zavaró.
Gogléba rákeresel xenon motorba.