Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alfa hengerfej csavarokat is kellene cserélni mindig.... soha nem volt és semmi baja... sőt, a civic 125 Le-ből 286 Le lett és ott is gyári csavarokat használtunk... csak kibírja itt is.... remélem...
síkolni nem szeretném, mert akkor változik a kompresszió... csavarok mennek vissza.... jó az még...
Síkolás, csavarok a hengerfejhez.
vagyonokat? én egy tömítést akarok cserélni.... ennyi...:-)
Szedd le a fűnyíróról........................
Szerintem egy próbát megér, mielőtt szétbombázod, és vagyonokat költesz alkatrészekre .
nekem nincs de tudom kinek van eladó
érdekes....ilyen esetben biztosan nem gondolnék az olajra... de ha Te mondod, akkor elhiszem... Ezért is szeretném kikérni a vélemyényeteket, mert tudom, hogy néha vannak x akták...
Erről kérd ki Rendfield tanácsát, van tapasztalata és Ő is így járt olajcsere után, aztán vissza cserélte az olajat és csodák csodája megjavult a gép.
A teve gyereké nem megy valami meggyőzően a nem belevaló olajtól.
A pipifaxé viszont nem eszi az olajat mióta a megfelelő van benne, pedig előtte literszám töltötte utána.

Ha megvan még a régi olaj amit le engedtél, öntsd vissza és próbáld ki úgy.
termosztátot kivettem és úgy is pont ugyan azt produkálja...
Upsz, akkor lehet termosztát, is a hengerfejnek más tünetei is vannak.
De néha az olaj is bejáccik.
nem...
Ja csak úgy látatlanba mondom, hogy nem rég cseréltél olajat, castrolra. Ugye?
10w-60 racing liqui moly van benne.... nem hiszem, hogy rossz minőség lenne... 1000 km-t mentem vele kb...
Cserélj olajat, a fődim is ezzel a problémával küzdött, és az olaj csere megoldotta a gondot. 10W-40, 10W-50 fuchs
Sziasztok... Van egy kis problémám... talán van valakinek ötlete...
Úgy néz ki, hogy hengerfejes lett a gépem... Tünetek: tegnap a városban annyit vettem észre, hogy magas a vízhőfok.. megálltam, levettem a kiegyenlítő tartály kupakját és kifolyt a víz... furcsáltam, de arra gondoltam, hogy lehet a ventilátor nem kapcsolt és azért, vagy a hűtősapka nem zár, azért.. Felöntöttem vízzel, próbálgattam álló helyben, szépen kapcsol ki-be... Elmentem ma motorozni vele és 20-30 km 200 fölött és hirtelen melegedni kezdett... Tünet hasonló, tartály kupakot levettem,a víz folyik ismét ki belőle... Gondoltam, talán még a termosztát lehet, hogy hülyéskedik... kivettem belőle... felöntöttem vízzel, kivittem az elkerülőre... első körben 240-nél sem melegszik... kb 15-20 km múlva a tartály ismét megtelik, kinyomja a hűtőből a vizet a tartályba és melegedni kezd.. De, míg ki nem nyomja a vizet, addig egész alacsony a hőfok, így gondolom, nem hűtő gond.. Szerintem minden jel a hengerfejre utal, de azt szeretném kérni, hogy ha valaki találkozott hasonlóval, vagy tudja, mi lehet, segítsen légyszi... Az is érdekelne, hogy amikor hengerfejes lesz, akkor gátrepedéses szokott lenni inkább, vagy tömítés ég el.. Tömítést honnan érdemes venni és kb mennyi pénz..
Amúgy először teljesen kész voltam, hogy mi lesz, de most is mikor kivittem kipróbálni az elkerülőre, olyan jó volt.. annyira megy.... úgyhogy nekiesek és gyorsam megcsinálnám....:-)
Himi ilyen a a kemping kerómon ha nagyon kell leszedem neked
Jó ötlet. Akár még találkozhatunk is.
Ja,bocs,szóval holnap,vagyis szombaton. Majd alszok addig egy kicsit,mert éjszakás vagyok.
OK! Lassan írom, hogy meg értsed. Szombaton, vagy vasárnap?
10-kor nyit, addig űtök a padkán!
Kb fél 10-re érünk oda.
Szép bukót vetté pipifax, szerintem ne vedd le, így mindenkinek jobb.
Mikó mész Waderrrr?
Budaörsi AutoExpo az M1-en. Én is megyek.