Ez van.
)
) Erdekes viszont, hogy en a gyorsulassal kapcsolatos erzeseket eppen forditva eltem meg - anno sokat vitaztunk rola. A Z750 utan en a Ninjat ereztem gyengenek, ido kellett amig atszoktam a mas tipusu erzesre. A Z a kezedet huzza, a Ninja a seggedet tolja - nem ugyanaz az erzes. Szerintem adj egy kis idot a Z-nek!
.A kb 166 cm magasságomhoz és kb75-80 kg hoz sajna nagyon nagy lenne.Na akkor elkezdek keresgélni mert még nincs ruhám de biztonság szempontjából fontosnak tartom és mindenképpen akarok venni valamilyet.Azért köszönöm.
Általában olyan 5% belefér még a szériaszórásba. Ami 20 lónál csak 1 paci, de egy 170-180 lovas mocinál már 7-8 lóerő is lehet(ne) Olajtól nem lehet ekkora eltérés az biztos. Mondjuk maga a bejáratás módja is hozhat vagy vihet pár lovat. Sokszor csak szubjektív érzésekre hagyatkozunk és az visz tévútra
Lehet, ha számszerűsítve lenne az dolog, nem lenne akkora vasziszdasz
de nem 'beles'
. akitől vettem most 123
,de már nem tudta összecipzározni. ezért is vált meg tőle. felül no problem, de a börnadrágot a két részt összefogó cipzár tartja meg,
pár hónapja még klappolt minden.
ez van! vagy ez lett? kawaszeki
kawaszeki
A Z750-hez kepest a Z1000 maga a mennyorszag, de persze nem lehet egy ZX-9R-hez merni egyiket sem. En amondo vagyok, hogy muszaj lesz megalkudnod!
Ezeknek a sportblokkbol legutitott nakedeknek a minosege es a potenciaja messze alulmarad a sportmotorokehoz kepest. SV1000, FZ1000, Z1000, CB1000 mind egy kalap szar, nem lehet oket sportmotor szemmel nezni. (Nehez, de gyenge vaz, fos futomu, picsagyenge blokk.) Onmagukban jok ezek es egymassal kell versenyeztetni Oket. A Z1000 igy rogton kiraly, ahogy a ZX-ek is azok a sportmotorok kozott!
Köszi
), Power Commander-t bele es soha ne feletkezzunk meg a legfontosabb tuningrol az attetelroviditesrol. Egeszen fasza lenne. Bar ketsegtelen, hogy az igazi egy ZX-9R blokkal lenne, Big Bore Kittel, termeszetesen!
Kicseréltem a hátsó telót, majd a kutyacsontokat is a Zén. Gyerekek beszarás milyen jó lett. Ráadásul a sárga rugó sokkal jobban megy az arany cuccokhoz, mint a piros. Semmit nem kellett csavarni rajta és szuper! 2 személlyel még nem próbáltam, de rosszabb nem lehet mint volt. Most következik a hátsó -gumis- lábtartó csere, előre picivel nagyobb plekó, szélesebb kormány fém fékcsővel és lassan jó motor lesz belőle. Tavasszal ki lesz kukázva a gyári 190-es hátsó gumi, és megkapja a 180-as conti sport attackot. Szerintetek próbáljam fel rá a Fazer főfékmunkahengert előre?
Nincs valakinek állítható kormánytelója? Az enyém sajna nem állítható. Keresek még bukógombát, motoremelőt is.