Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhh Pipivel nem lehet alkudozni
legyen 40
akko csináld meg oszt felezünk na?
47 volt újjonnan 3 éve. Ghosty 60-ért nem sértődsz meg, ha nem téged hívlak szerelni ugye?
tedd a füvet az aknába ez a megoldás
Jólvan valamiből meg kell élni
anyiért én még ki is cserélem fuvarral
Ha a szimering jó akkor csak nyomáskapcsoló nem?
A nyomásmérő órát mért kérdezted? Szerintem annak semmi köze a rendszerhez az legfejebb a parasztot tájékoztatja az aktuális nyomásról, de azt meg úgy sem érdekli, mert a motor az aknába van a fűvet meg a felszínem kell locsolni...
VAgy az a furfangos elektronika Holnap kiderül, ha akkor se akkor 60ezerért meegcsinálom
kasza fasza
ilyet is csak egy jahamás kérdezhet .
Az a lényeg hogy értesz hozzá
akkor a szimering tuti,h jó. a nyomáskapcsoló a bűnös .
220-ról
a hálózatról bázmeg .
valószínű áramról
Ez nyomja a vizet mint az állat, itt az a baj , hogy ki nem kapcsol
Mondjuk levegő sem volt a labdában de azt felfújtuk egy bárra
A helyzet mit sem változott Csak azt nem értem azon a nyomáskapcsolón semmi olyat nem látok ami elromolhat, csavarhúzóval ki be kapcsolom akkor tökéletessen működik
A feszítőrugót, már úgy meglazítottam, hogy nagyon pici nyomástól is ki kellett volna kapcsolnia, azt még sem kapcsolt ki, a membrán nincs átszakadva, tehát passz. Azért holnap kicserélem azt lössz ami lössz...
3 fázisú villanymotor? miről működik?
te lettél a kaszás
ha a vized felküldi akkor jó a szimering .
én is mindig oda adok mindent lásd auto,motor akármi,csak nekem adnak ritkán nekem a fünyiróm feküt meg ugyhogy kézimindzsóval nyomatom több kevesebb sikerrel
Mindíg az van! Sokszor voltam már ott! Szombat délelőtt mindíg irány a Balcsi ha jó idő van,mert egy köpésre van! Kb 15-20 Km!A helyszínen mindíg van valami műsor!
Van rajta nyomásmérő óra de az be van hányva. Az 1,8 bárt mutat amikor már víz sincs se a motorba, se a tartályba ki érti ezt?
Látom Bogyesz mén a permetözés
Nekem a permetezőgép is megadta magát tavasziba pedig egy cifarelli. Sógorral szétkaptuk, a főtengely sonkák 3 mm-erel elcsúsztak egymástól Pedig ez sajtolt cucc. Mert én is kölcsönadom boldog-boldogtalannak Okosok szerint valaki hidegen meghajthatta...
Mostmeg a feleségem nagyanyának a rángatós permetezőjével nyomom hosszú szárral a fákra...
Semmit ne adjatok kölcsön amibe motor van