Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt lásák meg a ZÜD fanok
az meg mi is ?
várjálmég még nincs kész aa törpe házikutykuruty
Eksön gpz-vel mi a helyzet?
Az vagyok azért van B -s bordó 9-em
feketeség máiás a gyerek és azért lett leokádva feketére. ismerem a gyereket
,tegnap jöttem rá,h ki küldte,mert nem voltál elmentve,de már elvagy .
na jó éjszakát
2 órás ki-be szerelgetés után végül én is erre a következtetésre jutottam Csak mechanikus az az egész hóbelebanc és nem értem mi tud benne elromlani, mert a nyomás mértékét is lehet rajta szabályozni Amikor már annyira kitekertem, hogy szerintem néhány tized nyomástól is ki kellett volna kapcsolnia, ez akkor sem kapcsolt ki A rugók nincsenek eltőrve, összerohadva nincs, a membrán épp, az elektromos csatlakozo kalapácsok korrozíó mentessek, Esetleg a mikrokapcsoló, de elméletileg annak 100+ 1 évet kéne bírni...
eredet állapotu
nem az volt drága ,megbüntette az önkormányzat mert hangosan horkoltál az erkélyen .
vagy lenne belőle tuuubóóóó
link egy jó kis 9-es.
multkor valahogy véletlenül küldtem neked egy sms-t..ez állt benne:
G.
te vótá az első a néwshorwban
ha az gyártotta volna akkor egy év után megdöglött volna ,és azóta csak furulyázna ha bekapcsol
Drága volt a gumi
mond ki nyugottan köcsög kulák
már nem ,a buli csődbe vitte .
Hát látszik azt se a Yamaha gyártja
hány literes a tartály,és mennyi a teljesítménye a motorjának,és hány liter vizet képes felnyomni 10 méterre óránként ?
Azthittem te ilyen nagyon gazdag ember vagy
azért kérdeztem mert azon látszana ha működne,h mennyire nyomja fel,vagy,h feltermeli-e egyáltalán a nyomást.de mivel nem működik le van szarva ,a lényeg amit mondtál is,h a víz felmegy a fűhöz ,amiből az következik,h a motor jó,és a szivattyú is.akkor más nem lehet csak a nyomikapcsi .
ameg kija
Az éves betevőt az én villanymotromon akarjátok behúzni?
Nem Csekonics a vezetéknevem...
20-20 na eggyez bele Pipi