mától edzek de montam hogy megkérdem a szülőket tudom azt mondanák"ez a rongy kölök ugy eltünt,sosem jön haza 1 kis vasárnapi sárgaleves laposhusra ugy hogy vigyed csak becses
nem-nem én nem vagyok olyanos bemegyek,meg kérdezem a szülőt!vihetem a motort?persze fiam vigyed innen azt a durrogó-csatogó brantot,ez a rongy kölök azóta áll bukásra mióta megvan.......vigyedcsak és akko kitolom
Tudok egy felújított XT600-ast supermoto szettel, de árban sajnos jóval több. 300-at kérnek érte. Teljesen felújított motor, újra kábelezve, nagy féktárcsa, 17-es VFR kerekek, kicsi+túra tank, fém fékcső, stb. Ma megyek kipróbálni. Álltólag kettesben szépen emeli az elejét! Még van rajta műszaki is.
Kedd magasságában vinnék fel neked lomokat. Gondolom a kormány kiemelő (ingyen) kelleni fog
Csak nem összeáll a kík kilences amit tőlem vettél? Örülnék neki ha látnám gurulni. A kiemelés nagyon jó ötlet, ha tetszik elől is engedhetsz le rajta!
Gondolom ma újjászülettél!
De lesz még neki is szülinapja...
ilyen volt:
Habár aszt mondta, most marhapörköltet főz a környék macskáiból.
Kedd magasságában vinnék fel neked lomokat. Gondolom a kormány kiemelő (ingyen) kelleni fog