Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedofil
Csako Kiri!
Holnap reggel be irom ide mivel megyunk ,ha esetleg kocsival akkor a cuccod itthon marad ertelemszeruen .
Asszonytol kerd majd el ha kell
kiri
Bogyó..oké..de használod a fiúkon ..mert ha nem...jaj lesz neked ..
Bogyesz, még mindig bántani akarsz?
Amúgy azt akatam még mondani a telefonba csak megszakadt a vétel, hogy mindenképp bepótoljuk ami most elmarad! Leitatlak a sárga földig
ne aggyáááááá.........hozáááááááááááááááá
Bogyó..nekem van hűtve..adjak ..egy dbz ?
nem ha nem sátoba alszol
jaj de jó lesz alig várom
Bogyesz!
Az oke ,hogy lesz szalas ,halozsak kell?
nem pukkadozom de a te fotódon ott a matrica a koma szerint meg nincs akko most mivan de akkor sem volt törve Szeki védj meg
Jimy..köszi ..ha..mégis tudok menni ..és csak du-n akkor veled ha reggel akkor Sam ..mögé vagy mellé ülök
Ok
Azt mondtad nincs bunyo!
Bezzeg neked lehet ,MI?
Ne öldökölj, viszek vazelint.....................
Gyühecc.
Bogyo. olvstam a 10es forumon azt a kis vitat. itt a 2006 10es fotoja. ez eredeti . lehet pukkadozni
Oké..Fazi ..hidd el..nekem se kellemes a dolog..ezért írtam NEM ..és inkább..ha mégis tudok menni akkor Jimy.vel ...ha mehetek vele du-n

Sam-nek ahogy mondtam még holnap
én meg megölöm a libát hogy legyen libazsir és 3 napig azza kenem be a popi lukad és ugy duglak
3 -an varunk rad Karmi ,hogy tudsz-e kb.8-kor indulni
Ha esik lengyusz felkat kocsival.
Ha nem akkor Sam motorral.
Ha nem tudsz jonni reggel-delelott akkor Lengyusz jon hozzam +Sam is es innen rongyolunk motorral vagy kocsival
Én a biztonság kedvéért viszek háromnapi hideg élelmet, és vizet két főre.
ez már tuti hogy megverlek sőt ha felboszintol beülök a a kocsiba ás be hajtok az ipari telepedre a zárt kapun