Sedu:
Koszi a tippeket. MOT es TAX meg van rajta. (akinek ujdonsag, MOT=muszaki vizsga; TAX=utado)
Biztositas autohoz kepest keves egy motorra errefele, egy kocsira uj ugyfelkent 700£ vagy afelett inkabb per ev, motorra talan 200£ per ev.
Itt a MOT olyan, hogy az eves muszaki vizsga alkalmaval bejegyzik az aktualis mileage-t (futasteljesitmeny), tehat nem lehet vele csalni. Amit tud csalni az maximum egy szezon, amit az utolso MOT ota futott.
Pipifax:
Itt az auto ami igazan olcso, pl 9 eves Ford Mondeo 1000£.....
Benzingőőőzös szép estét mindenkinek ..lehet örülni és jajgatni mostantól már leszek vége a szadizásomnak!
Bogyóóó..Jimy...kék...Sam..Fazi... Pipikém ..szekus..Hzoli..Zozo...Scha..Wédes ...Lengyusz ..és a többieknek is szép estét ..nah meg gyors Tavaszias időt!
Itt megszokott az e-bayrol jarmuvet venni mielott valaki meglepodne.
A serulese eldolesbol szarmazik. Persze a szemelyes megnezes a donto.
Nincsenek nagy almaim, hiszen a tipust nem gyartjak 7 eve, tehat nem varok szalon allapotot csak legyen megbizhato. Ha jol tudom arrol meg hires a 9-es.
Hali!
Kifejezetten típushibája nincs a gépnek, ha megfelelően karban van tartva, nem lesz vele gondod.
Az ha csörög a motor az nem gond, valószínű a vezérműlánc feszítője még nem ugrott egyet. Ha kattog, és dobálja a kettest, hármast, akkor az már probléma.
Teendő olajcsere, szelephézag, karbiszinkron, fékek állapota, légszűrő puceválás, lánc lánckerék.
Gyors kerdesem lenne, szeretnek venni egy ilyen 9-es gyonyoruseget es tapasztalatotokra lennek kivancsi:
-55000 km-es futasteljesitmenyu motort be merjek vallalni?
-esetleges tipushibak, mit nezzek meg rajta?
-ha meg vettem mi mlegyen az elso muszakilag? Mit nezzek/nezessek at rajta eloszor?
-valami amire odafigyeljek mindenkepp es nem jutott eszembe....
Most lattam egy szep 2000-es peldanyt ugyhogy kicsit surget az ido, koszonom a valaszokat.
http://cgi.ebay.co.uk/KAWASAKI...
Koszi a tippeket. MOT es TAX meg van rajta. (akinek ujdonsag, MOT=muszaki vizsga; TAX=utado)
Biztositas autohoz kepest keves egy motorra errefele, egy kocsira uj ugyfelkent 700£ vagy afelett inkabb per ev, motorra talan 200£ per ev.
Itt a MOT olyan, hogy az eves muszaki vizsga alkalmaval bejegyzik az aktualis mileage-t (futasteljesitmeny), tehat nem lehet vele csalni. Amit tud csalni az maximum egy szezon, amit az utolso MOT ota futott.
Pipifax:
Itt az auto ami igazan olcso, pl 9 eves Ford Mondeo 1000£.....
Bogyóóó..Jimy...kék...Sam..Fazi... Pipikém ..szekus..Hzoli..Zozo...Scha..Wédes ...Lengyusz ..és a többieknek is szép estét ..nah meg gyors Tavaszias időt!
Mivel tele a tököm mindennel, és még mindig rohadt hideg van és nem lehet mocizni, ezért holnap holnapután megyek Eplénybe síelni egyet.
Valaki esetleg nem jön arrafelé?
Elég jól bírja a strapát, csak nehogy 55000 mérföld legyen benne.
Váltót próbáld ki, illetve olaj legyen benne.
Koszonom a gyors valaszt!
Angliaban elek, es ezert az egyik lehetoseg ez lenne:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
Itt megszokott az e-bayrol jarmuvet venni mielott valaki meglepodne.
A serulese eldolesbol szarmazik. Persze a szemelyes megnezes a donto.
Nincsenek nagy almaim, hiszen a tipust nem gyartjak 7 eve, tehat nem varok szalon allapotot csak legyen megbizhato. Ha jol tudom arrol meg hires a 9-es.
Ez csak az egyik lehetoseg persze.
Kifejezetten típushibája nincs a gépnek, ha megfelelően karban van tartva, nem lesz vele gondod.
Az ha csörög a motor az nem gond, valószínű a vezérműlánc feszítője még nem ugrott egyet.
Teendő olajcsere, szelephézag, karbiszinkron, fékek állapota, légszűrő puceválás, lánc lánckerék.
Ha tudsz tegyél képet, vagy linket.
Gyors kerdesem lenne, szeretnek venni egy ilyen 9-es gyonyoruseget es tapasztalatotokra lennek kivancsi:
-55000 km-es futasteljesitmenyu motort be merjek vallalni?
-esetleges tipushibak, mit nezzek meg rajta?
-ha meg vettem mi mlegyen az elso muszakilag? Mit nezzek/nezessek at rajta eloszor?
-valami amire odafigyeljek mindenkepp es nem jutott eszembe....
Most lattam egy szep 2000-es peldanyt ugyhogy kicsit surget az ido, koszonom a valaszokat.
Udv:
Miklos