En csak siman dontom, van aki ugyanezt ugy csinalja 2 szemllyel, hogy ratart a kormanyra es mindket kereket radirozza.
Ugy nez ki az elso gumi, mint a rongy.
A hatsorol inkabb nem szolok, azoknak az ele korbe egyben szokott leszakadni. Mondjuk ezt sportmotorral csinaljak, a Z750 nem dontheto tul melyre, mert leer. Palyanapon lattam is par fickot, akiknek a Z-n vinklivasbol keszitett magasitoja volt, ami a labtarton 4-5 cm-t emelt. Gondolkodtam en is rajta, de nekem csak szivas lett volna, mert eleg magas vagyok es igy is nehezen fertem. A Ninja sajnos nem volt eleg ideig nalam, azt nem tudtam eleg jol vezetni. Lerert az is, de azert nem ennyire. Anno irtam is, hogy elegedetlen vagyok, mert nem erzem elegge a motort es nem tudok jol fordulni vele. A Z750 utan nem volt eleg fordulekony (igaz a futomuve 1000-szer jobb volt). Szoval olyan problemam, mint pipifax-nak nekem is volt. Igaz en nem nem mertem, hanem nem tudtam dontgeni a motort, mert sosem vezettem sportmotort es szokatlan volt a geometria. Aztan megszerettem, mikor megtapasztaltam, hogy a ZX-9R-t akkora sebessegnel es padlora lehet b....ni, amennyivel a Z750 nem is tud menni.
Eljenek a felvideki nyujtott kanyarok!
Persze mostmar keso banat, atbuheraltad.
100km/h alatt tokmindegy mi van a motoron, csak ne legyen kocka a kerek.
jóóóóóóóóó sokat
belezúgtam ebbe a motorba
nagyonszépen megköszönném a válaszokat
ÚJJÁSZÜLETTEM
... és akárki akármit is mond (ahogy a politikában is lennni szokott, mindig van két oldalról megközelítési lehetőség) na szóval MEGÉÉÉÉÉRTE feltenni....
), de most először megtapasztalhattam, hogy az autósok engedékenyen lehúzódnak a belsősávból... A zebránál kicsit odahúztam.... hát a szegény gyalogosok máris átértek a túloldalra rémületükben... Pedig bíz istenem, csak a hangját akartam kicsit élvezni.....
!
ilyen lehet....
Jó a metz. gumi!
Gyakorlatilag ott tartok, hogy egyenesben tudom neki húzni mint a barom, amihez egy pici tudás sem kell, de megborítani nem merem mert szitál és csúszik.
Nem is drága mostanság,emellett kurva jó motor!