)
, max egyedi tanrenddel, de azt próbálja meg vki összeegyeztetni a munkahelyével... Csak az üzemeltető-karbantartó és az épületgépész van. Mondjuk Én az épületgépészért mentem oda mert jelenleg az a szakmám és ebben ténykedek mint épületgépész technikus.
Na ez nálam a vicc kategória...
Pedig szép gépek, na meg a fogaskerekes vezérlés elég csábító dolog.
, mert a biciklitároló tele volt aztán nem akartam, hogy azok ne tudják kiszedni onnan a bringákat...
Durván kéthetente van konzultációm (összesen 6szor egy félévben) csütörtök-péntek-szombat napokon, minden nap reggeltől estig tele órákkal.
:)
)
olaszból hordják befelé a srácok én is onnan vettem annó az enyémet. igaz nem adtam érte sokat. De az olaj darabokba jött le,(mintha sose cserélték volna) a fékem szorult, a forgó kopó alkatrészek mind cserések voltak
egykereket, pályát nem igen látott.
Néhány kérdéssel fordulnék hozzátok, mint ZX tulajdonosokhoz:
- Tudnátok mondani pár érvet/ellenérvet, hogy melyik ZX9R típust érdemes vásárolni? - nyilván ez sok mindentől függ, most alapvetően "tekintsük mindegyik típust újnak." Természetesen érdekel az is, hogy melyik a megbízhatóbb. Itt egészen pontosan a C- illetőleg E, esetleg F típusokra gondolok. Ha leegyszerűsíthetném a kérdést, az újabb feltétlen jobb? - ha valakinek csak a "kinézet számít" (elől egy vagy két lámpa stb.) sebaj, azokat is meghallgatom.
- Utolsó kérdésem végül: 600-as vagy 900-as? A kérdés már lehet lerágott csont, viszont nem akarok olyan hibát véteni, hogy 600-ra ülve pár hónap után azt mondom 900-ast kellett volna választanom. Félre értés ne essék, a sebesség nálam nem mérvadó. A nyomaték és az erő viszont igen és a fogyasztás sem elhanyagolható szempont. Mennyiben "vadabb", mennyiben kezelhető egy 900-as a 600-hoz képest? Jelenleg a 900-as felé húz a szívem...
- Alkatrészek? Meghibásodások? Sokak említik, hogy a Kawák szét vannak hajtva, drágák az alkatrészek stb. Mennyire higgyek ezen kritikáknak?
Remélem kicsit sikerül okosodnom a válaszok után!
Előre is köszönöm!