nem győzöm kapkodni a fejem..
, tojok én bele hogy 2000-2001-eseket adnak 550-600-ért,,,ez a kibaszott motor akkor se fog szaré-húgyé elmenni.ugy vagyok mint Klackó kollega:nem kenyérre kell a pénz,és inkább ott rohaggyon meg a garázsban.
)
tudod hiába mondom hogy a zár ellen darabját be kell vésni falcolás után méghozzá annyit hogy a poloska falc ne tűnjön el. Mert csak annyi kell az embernek hogy a szaros ajtaja csukódjon
.
ámmen. Bár szerintem mivel a váltó is egy egyben kopó darab mint a lánc szett és abban se cserélsz csak fogaskereket vagy csak láncot így azért mondtam a srácnak hogy szerintem egyben cserélje mert úgy jobban jár. Részemről téma lezárva ,majd a többi szerelő meg mondja a tutit.
A lényeg hogy 98 as vagy utánit érdemes venni a régebbiek azok még nehezebbek voltak. Hogy milyen állapotban van az az előző gazdától függ. Szét lehet barmolni pár ezer km alatt de ha gondozod akkor örök mint a nyomor és nem szabad meg ijedni a magasabb km óra állástól se.
,mert néha jól lesz egy kicsit lassabban is menni!
Ganz, Ikarus, Mom, Rába, stb.
Reggelig lehetne sorolni és az a pálinka alapú cserekereskedelem
Sajna már egyre nehezebb ilyen úton bármit is intézni :(
Egy normális aluhegesztő is azt kér el kis hegesztésért amit nem szégyel, meg mikor ezres alatt szerintem számla nélkül se nyomnak le egy mezei lendkerék lehúzót esztergán a régi 400as mellett lévő hulladék anyagból....