"
Kétheti szinten jön elő rajta valami faszság. Most pédul tölteni nem akar a generátor. nyáron hűteni nem akart a klíma (130 ezer a javítás) Volt amikor a kuplungpedál esett be 2 tonnával a hátán, hárman a fülkében, multkor kiszakadt az alsó talpas gömbfej, elrepedt a lengővilla (javítás 70 ezer) plussz majdnem megdöglöttem az M5-ön,(alám fordult a kerék
) asztán volt egy idő amikor a turbónyomás tűnt el egyik pillanatról a másikra ( ez mondjuk ócón megoldva a sógorom laptoppal javította a szoftvert) Asztán egyszer csak szétrepedt a felni csak úgy
a levegő kiszállt a kerékből. Nem az a 3000 forint volt a sok amiért megheggeszteték a felnit, hanem az időveszteség míg nem szállított az ótó. ja egyébként megynyugtattak, hogy ez típushiba
király
Az ilyen apróságokat, hogy a rádíót hol tudod kezelni a bajuszkapcsolóról, hol nem már nem is említem
mer az ilyen kis faszságoknak se szeri se száma. De megnyugtattak a típussal kapcsolatba, hogy egyébként jó autó
De vigyázzak mert ezeknek gyakran összeszakad a váltójuk ja és nem példa nélküli az sem, hogy kifigyel a dugó a blokkból egy rossz pillanatába
A diffiműnél elfosta magát a szimering az olajka meg apránként elcsömögött, mivel az az autó betont nem igen lát így nem volt észrevehető a szökő olaj oszt gajdeszra ment az osztómű
így vettem de olyan szar hozzáférni, hogy még nem cseréltem ki.
215 ezeret mutat most a számláló. a feleségem szuziját múltkor leírtam ott is belsőtérvilágítás, kellett egy ajtókapcsoló, egy akksi( 2 éve) ill most kicseréltük benne a lamda-szondát (35 ezer gyári) az már mióta megvettük nem volt jó 5 éve van használatba nálunk 10 éves a járgány 115 ezret mutat az órája
1991 ben tudod milyen jó volt az :)
Éjszaka mentem vasfűrésszel kivágni
Inkább olyan bottartó állvány formája van