Arról beszél, hogy miként tudod tisztítani a szegecseket. Főként akkor hasznos, ha ráz a tárcsa, mert a koszos-elkoszolódott szegecseknél nem tud hangyafasznyit sem elmozdulni. Összefogod csavarral meg anyával (nem mint az állat, csak finoman) és át tudod forgatni (+féktisztítóval lehet fújogatni). Ennyi, nem több.
meg tán központos
az enyim ia olyan volt már hogy 200 körül ha hirtelen kellett fékezni,olyan mintha defektes lenne az első gumi
ez tényleg gáz...
Nem meg mondtam nem öljétek meg egymást.
Fékes téma. Enyém ilyen. Egy szó! Suzuki! A faszukat gyűrték volna be!
A 400 asomé is kotyogott. Bele mentem kátyuba koppant... Rendeltem bontóból. Az is olyan volt!
Ezen a retkedéken is kotyog az a szájbabaszott tárcsa. Hasonlóan mondjuk annyira még sem mint a második videón. DE DE és figyeljetek LESZAROM!
Így nyomtam vele a szezon és jövőre is így fogom nyomni. Olyan még nem halottam hogy ezért álltak fejre, de ha lesz akkor én leszek az első.
Kawán cseréltem tárcsákat mert ütöttek. Bandi hozott nekem 50 ért első osztályú tárcákat 0 kopással! "636" osé is jó rá!
50 az nem pénz érte én azt mondom, de csak ha nagyon zavar. Én már ezen a kotyogás dolgon nem akadok fent. Láttam már pár ezer k/m-es tuonon is kotyogó féktárcsákat. Jó az falura.