Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na elárulom a titkát, levette a gatyáját és a sz@ros felével kifelé, felhúzta a rendszámra.
,pipi se mutatta meg a rendszámtakaróját .
De van de hogy miért nem köpi be azt ne kérdezd! Tény!
Már több motorral szoptam így! Bandit 400,GSX-R 750,600 Bandit mindegyik beköpte állandóan !Mindíg hidegindításnál!Hiába lett új belerakva! ha nem indult el elsőre akkor a gyertyának satu volt! Miután iidiumos lett belerakva egyik sem csinálta!
Mindíg indult hidegen az összes henger!
Nem is helyes az hogy beköpi! Benzinzárlatos lesz a középelektróda porcelánnál! Olyan mintha a porcelán porózus lenne és beszívná a benzínt! Ha kiégeted gáz lánggal akkor ideig oráig jó! De már soha nem lesz 100%-os!
Pipi nézz át a 12 egytucat topicba, Action13 talált valamit a rendszámra.
Pipi neked nem az a csoda ha beköpi, hanem, ha nem köpi.
hogy köpte be? mit kell hozzá csinálni? vagyis mit nem?
Nekem köpte már be sokszor amikor sok kaját kapott, de csőgáz azt hali, kiégett az szépen, mitől sz.rna be ha beköpődik?
akkor biztosan jobb.... majd olyan 8e km után cserélek és akkor kipróbálom azt... tök jó áron tudod, ennyiért nem drága
Hogy hogy nem köpi be? Nincs benne elektród? vagy mi?
nem úgy mint a CR9EK-t na ha azt egyszer beköpi akko dobhatod a picsába! Mápedig ezt könnyen köpi! Hiába 2 testelektródás!
Ja nem köpi be, mert olyan vékony az elektróda, hogy nehéz eltalálni.
Futásteljesítmény! Nem kel cserélni sűrűn! Én a VTR-ben 50000-nél cseréltem!Még gyári volt! Nálam 24ezret ment!
Meg elméletileg jobb égést biztosít ezáltal néhány ezred százalék + teljesítményt!
jaa és a legfőőbbb! nem köpi be!
A szeki azt mondta, hogy ezeknek az öreg vasaknak a gyújtása, nem a iridiumoshoz, van kitalálva.
Bővebbet nem tudott mondani , ellenben nekem is az van benne.
Karbiszinkron, gyertya csere, jobb lett, igaz csak 100-al megy azt is csak lejtőn. Ja és a forgalmiban 110 KW-os
Nyugodtan!
kereslek, ha gyertyacsere lesz...( ha nem gond)
Halottam már erről az (iridium)-os gyertyáról mivel tud többet?
Tőlem kaphatsz vagy 20 db CR9EK-t! Mind szar!
az enyémben 17...de legalább arról már tudjuk, hogy jó... a tied 6000 után még elég zsákbamacska...
OK!
Nincs is benne!
soha.. vagy 100 évente..
Az enyébe még csak 6000-van nem szeretnék pórul járni. Csináljuk úgy, hogy mindenki csak egyet ad a másiknak...
Tudom! Ennyiért tudom!
Az nagyon jó ár,azt nem tudok ennyiért!
Álló motorba hány km után cserélsz gyertyát?