Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sedu bódog lesz, végre szerelés, olajcsere, gyertya beköpés.
Ööm é bódogtág.
remélem megvannak az adagok pipi mert a diszkópatkányok már nagyon várják hogy pöröghesenek!ás remélem nemverted fel semi lisztel vagy kalmapirinnel az Ibolya hótestét nem találták+ ugyhogy valószinü még látni fogjuk,Kardos tülélte,valami picsának meg rákkkos cukor beakatt a mellébe,a sün mégse mond fel ni
ezt is jó, ha tudom...
Már sokadik éve, nekem bevált.
ezt nem ismerem.... Neked ilyen van benne? Jó?
castrol az szimpatikus... kocsiban is ezt használom.... van valami 4t racing motorba... az melyik?
10000/ 4L
de az is érdekelne, hogy mit ajánlanál....
Fuchs silkolene pro4 10W-40
Aztat nem!
Castrol Act Evo Xtra 10W40 2250 / L
bel-ray
Hááá milllen köllene?
olajat nem tudsz?
oks
Ha kell kb 1 hét alatt jön meg!
Átutalásnál levélként megy!
megmondom neki holnap...
Ha utánvéttel kell akkor 1700 ha átutalással akkor kb 500-1000 Ft között!
Igen Pipi! hideg külső hőmérséklet vagy esős párás időben való indítás ! És már mehettek is a gyertyák a kukába!
átadom neki és ha kell, akkor írok.... a posta mennyi hozzá?
szerencsére nekem ilyet nem csinál... könnyen indul és megy minden henger...
Jelenleg az FZR-be is ennyiért tudom!
Sz.r szinkron, sz.r úszószint. Volt, hogy csak beindítottam megröfögtettem és ha nem mentem vele, hanem leállítottam csak azt betoltam, akkor ha egy hét múlva újból indítottam, hogy gurulok egyet, már az egyik henger nem ment. De beállítás után nincs ilyen gond. Illetve ha a külső hőmérséklet hideg és hidegen indítasz, könnyen előfordúl, hogy lecsapódik a benya, azt ki ki hagynak a hengerek. Ezek a gyertyák jó időre(meleg) vannak tervezve, elég kihegyezett hőértékkel.
haveromnak fzr 1000 csinálja mindig ezt... hidegen csak 3 henger indul be és mikor-melyik 3.... ezt fogom neki tanácsolni....hogy vegyen bele olyat...