Mondjuk SSP600-ban vagy vagy a Dunlop Trophyban érdemes elindulni (úgyértem van egy cseppnyi esély jó helyezésekre) egy 98as ZXr600-al? 115 LE kb.
További kérdés hogy honnan lehetne venni egy pályamotorrá alakított zx400r-t? Mert régen láttam egyet hogy hirdettek, de azóta nem találom, gondolom megvették.... csak mert rally autóból hirdetnek annyit, mint a szemét, gonndoltam esetleg van egy oldal ahol meg ilyen pályamotorokat hirdetnek. Csak gondoltam megkérdem.
Szóval erre a 2 kérdésre várnék választ a pályázóktól.
sok van de nem rengeteg. a legjobbaknak van csak hely!
akkor rádbízom, mit teszel vele
de előtte küldd át nekem, hátha égés
ezalapján megállapítom, ha végigcsévélem a szalagot
ha elmegy keresek egy 2005-öst.
láttam már elég jó áron
nagyon meg vagyok elégedve.
szerintem baromi jó motor, és gyönyörű. 6ezerig mintha észre sem vennéd....utánna kezd el vadállatkodni
én biztos lecserélném a helyedben! ha megengedheted amagdnak akkor miért ne? csak nyerhetsz.
egyébként 4600 kmt raktam bele és már nagyon megszoktam. persze ez nem azt jelenti hogy motorozni is tudok csak hogy márnem idegen a kicsike
kicsit csörög kicsit zörög, de ez így van jól, kiabal a 136 LE
ja meg a kuplungar is lötyög, de aztmondták ha meghuzzák letörhet mert kemény a futómű
összességében egy eszeveszett jó motor és kb a nyolcadát használom ki
hány km van benne?
lehet, hogy én is lecserélem egy 2005-ösre
Mondjuk SSP600-ban vagy vagy a Dunlop Trophyban érdemes elindulni (úgyértem van egy cseppnyi esély jó helyezésekre) egy 98as ZXr600-al? 115 LE kb.
További kérdés hogy honnan lehetne venni egy pályamotorrá alakított zx400r-t? Mert régen láttam egyet hogy hirdettek, de azóta nem találom, gondolom megvették.... csak mert rally autóból hirdetnek annyit, mint a szemét, gonndoltam esetleg van egy oldal ahol meg ilyen pályamotorokat hirdetnek. Csak gondoltam megkérdem.
Szóval erre a 2 kérdésre várnék választ a pályázóktól.
Üdvözletem
Gratula amotorodhoz.nagyon szép.
636-ot kell venni és egy ilyen dobot rá!!!!!!!!!
fehér
Volfrészing