) de az a helyzet, hogy csak az egyik oldalon levő rossz... ha lehetne, akkor nem szívesen cserélném mindkét oldalon, de ti tudjátok, hogy mennyire tesz jót a féknek, vagy a fékhatásnak, ha csak az egyik tárcsán cserélem le...
13ezerig van skálázva 11-töl kezdödik a piros szóval lenne hova ezt is pörgetni
De nem az én stílusom az, nem is nagyon használom ki az erejét amit tudna, mert átlagban 100-110-es utazóval megyek a hosszútávú kényelem, a jó fogyasztás , és az egyre sűrűbb rendőri jelenlét miatt, nekem utazni ez bőven elég. Ritkán szoktam állatkodni pl kertvároson 120-al áthuzni meg hasonlók, de nem jellemző rám
mindezek mellett bejön a gép... (már, ha megy...
)
Egy jó dobbal mindegyik nagyon állat!
A 250-est azért is imádtam, mert azt ám lehetett pörgetni, olyan volt mindtha sose lenne vége a fordulatnak. Nekem a V motoroknak a dörmögése nem igazán jön be. A sor2 az még úgy ahogy elmegy
Hm ez nekem gyanús. Akkor lehet ugyanannál a motoros sulinál tanultunk. Én is gs500-al meg 400-as bandittal nyomultam ott. Meg néha 650-es bandittal... Nah megtámadom a fürdőt! Üdv
. Én most vettem a kawát ugyhogy még nem tervezem a cserét :) de ugy 2 év mulva szeretnék egy kis pénzt gyűjteni és cserélni vagy egy suzuki sv650-esre szintén v2-es, vagy egy honda vtr 1000F fireblade-re szintén v2-es , mindkettöböl sok van a használpiacon, lehet majd válogatni :)
De kellemesen csalódtam benne... Igen gyári a fényezés és v2-es a blokk.
igy van a psi az meg akkor kell ha levegös a reset(tartalékod) és ilyenkor arra teszed és ha kitisztul akkor rakod resetre teszed és eltucc mennivele a kutra
én anno az adatlapomon levő mocimat szintereztettem, és homokfújással együtt mindig tök olcsó árat mondtak... azok a cuccok meg nem visznek sok festéket el, hamar meg is vannak... szal nem komoly ár... de szinterezője válogatja... szerintem...