haver fazerén az van fasza nagyon! hasznaltauton megkereshetitek most árulja eg karc sincs rajta 2000-es 600 :)950ezer
)
A tepsis dolog, hát szerintem secperc alatt lekopna a festék a fogdosott dolgokról. A lábtartókról talán még a rendes szinterezés is lekopna egy idő múlva
egyátalán nem mindegy, hogy 160-al utazol egy kisebb köbcentis motorral vég ford, szám környékén a pirosban mondjuk 11000-el vagy egy 600-650-el 5000-el ugyanakkora temponál
, ne menjünk bele negyon. Lényeg, hogy én nem szeretem pörgetnbi a motort
110-nél 7000-et forog az enyém és én ezt is soknak tartom
, de nem ez a fő ok amiért nem hajtok, hanem a kawám futóműve nem teszi lehetővé hogy imbolygás nélkül bedöntsd rendesen egy kanyarban, hihetelen szarul kanyarodik, ezzel akkor szembesültem igazán, mikor apám 3 szor nagyobb termetű testes , nehezebb v-stromjával jóval kisebb helyen megfordultunk, ja elöl 19-es kereke van ráadásul
na ott egy kicsit ledöbbentem
, szóval ezért nem hajtok annyira, mert nem látom értelmét annak, hogy minden egyes felbukkanó kanyar előtt őrült módjára fékezzek , hogy be tudjam venni, aztán utána mint egy apja bmw-jével menőző hülyegyerek egynesben huzzam csutkán a gázt , egynesben bárki tudja huzni a gázt ahhoz nem kell ész, és tudás, én majd akkor fogok gyorsabban menni, ha 1 vagy 2 év mulva lecserélem a kawát egy 600-1000 közötti , normálisan döntehető motorra, egyébként közben 140-150-ig meghuzom én is néha ha a buzi autósok felhúznak, de utazni nem fogok annyival.
már a 250essel lehet lazán menni folyamatosan 140-el söt sokszor mikor hosszutávramentem 150-200km-en 140-160 amikor meg engedte 180is
de ez csak az én véleményem
Nálunk nincs hó szerencsére. Én egész télen szoktam motorozgatni, mig nincs hó, jég. A hideg annyira nem zavar.