Nagyobb gépet szertnél venni? Ha igen, miket nézegetsz?
. Amúgy a superbike team törte szerintem össze eddig a legtöbb tesztmotort. Legutóbb a Dukit
De semmi gond, ha neked nem tetszik, hát nem tetszik, nem dől össze a világ
Amikor az új szerkesztőség került az újságba, ténleg leromlott a minőség és a helyesírási hibáktók kezdve minden mással tele volt, ami nem oda való. Ez az év az, de ennek is inkább a második fele, amikor Lövey Ádám visszatért a laphoz, hogy kb egy színvonalon vannak már a régivel. Az igaz, hogy sok új vasat tesznek be, de mindig van használt motor is, elkezdtek figyelni az olvasói visszajelzésekre. Azzal egyetértek, hogy arcuk az van
Meg néha tökre az az érzésem, hogy ami 180 lónál gyengébb azon ők elalszanak, de összességében én elégedett vagyok a lappal. Most már ott járnak ahol a régi banda. A reklámokról meg annyit, hogy én sem kamázom, hogy az újság fele reklám, de 870 ft-os lapár mellett meg kell élniük valamiből. Januártól reklámügyileg ígértek egy kis változást, meg elvileg a poszter is visszatér majd, meglátjuk mennyi lesz igaz belőle.
Na ezért kérdezek meg mindig valakit, aki ért hozzá, ha a blokkról van szó
Superbike-ra visszatérve annyit, hogy 400as tesztet már egy jó ideje terveznek, mert a főszerkesztő nemtom hányszoros magyar bajnok ssp400ban és a szíve csücske a kategória. Remélem hamarosan összehozzák.