Leleményesnek és talpraesettnek kell lenni, különben átbasznak, mint szart a palánkon!
Odaadta a rendelési áron.
azt ugyan mit képzelnek hogy profitot csinálnak belőled,neked a beszerzési ár,alanyi jogon jár.Hihetetlen vagy
énis egy véleményen vagyok veled hogy kategóriájában ez a legszebb vagyis a 400 as sportgépek közül nagyon jó moci nekem lassan egy éve megvan hát annyira szervízigényes mint az összes moci ha rossz rajta valami megkell csinálni olajat évente illik cserélni de minden a vásárláson múlik gondolom korlátlan a-s jogsid van szóval olyan 450 és 650 között vannak ezek a vasak
azt hogy mire figyelj oda vásárláskor eltudom mondani de bele senki nem lát vasakba és hát a használt mocik csak használtak
idomok sérültek e (repedt e vagy hasidomnál nincs e gond stb)
fényezés (hátha új fényezés egy esetleges esés következménye)
váz (esésnyomok horpadás esetleg varrások hegesztések nincsenek e frissen festve)
teleszkópok (folyik e olaj nincs e megsérülve a szár nincs e megcsavarodva)
kormány (hát működik e minden műszer nincs e azis megtekeredve esetleg elnyomodva ezis esés következtében)
féktárcsák nem e hullámosak (nem e üt menet közben)(ne legyenek túl kopottak mert sztem vagy 40 egy db tárcsa:S)
fékbetét (ugyszint ne legyen túl kopott vagy kalkuláld az árba a cseréjét)
gumik (használtal egy 20asból felbirod gumizni de újból viszont 80 körül..)
lámpái (eurosak e esetleg nincsenek e kifakulva)
tankja (nem e rozsdás tárolás következtében,benzincsap ,tartalék üzemmód működik e)
lánc mennyire van kint a láncfeszítő ha nem lehet már sokáig állítani célszerű eztis beleszámolni árba)
lánckerekek aztis célszerű árba számolni (lánckerekek + lánc kb 30 000)
esetleg kerékcsapágakat megnézni meg kormánycsapágyat
nah és jöjjön a blokk
gondolom szerelővel fogsz menni ha vezérműlánc csörög akkor 30 000 a cseréje olaj meg minden nélkül lánc + két feszítő + tömítés
szelepek kb 2500 ft darabja ha szelephangja van
olajat kb 9000 ért nagyon jó minőségűt kapsz (fékolajat már 3000 ért)
tömítések nem túl drgák ezt kawánál érdemes rendelni gyertyákat is 3000 ért megkapod darabját eztis kawánál érdemes vagy josee nál iridiumosat olajszűrőt 1800-3500ig kapsz kb légszűrőt pedig 10 000-16000 ig
úgy körülbelül ennyi
ugyanolyan mint minden motor ha sokat mész vele sokat kell szervizelni hogy ne legyen gond de maga a tipusnak semmi hibája nincs tudomásom szerint ha egy jót kifogsz biztos beleszeredsz
remélem tudtam segíteni üdv KÉKFEKETEDT