Attól füg, hogy hogyan érthető az, hogy kiopott, egy kompreszió, és nyomásvesztésméréssel kiderül mi van, és ha van valami akkor hajaj, nem lesz óccsó, de ha már a hengerek kopottak akkor tuti, hogy még sokminden, de annyira nem vagyok benne ezekben, nem akarom a hülyeséget ontani magamból még pluszban is
, ezért nagyon a szívemhez nőtt, emiatt isnkább költök még rá (bár mindíg elbaszom a lóvét valamire, vagy ez vagy az...) és marad. Jah, és szeretnék 2:20 alatt menni offán
amúgy fzr-be pl 35 egy dugó gyűrűkkel (x4 ugye.. :S), 350 körül egy főtengely, vezlánc pl nem túl sok ilyne 15 körül van sztem nektek is, de blokk szétössze hozzá + tömítések a 100at súrolja csak erre (mondjuk ha már szépt van borítva lehet cseréln ia többit is ) fenetudja. de ha belegondoltok, hogy egy sv-vel lehet kb ilyet menni, de váz meg futómű még jobb is a zxr-en, és az 1.6milla.
lehet számolni.
, belpiacos gixer. Rgy tipp, hogy hogyan tudnám 60ló fölé vinni az erejét? Fuvóka? Jah meg a belpiaci tiltás... majdnem elcseréltem egy zxr-re de közelebbről elég halott volt, a szuzira meg nem igazán kell költenem:) jah és sorry, hogy bepofátlankodtam
Az meg hogy 10e felett elveszti az erejét hát nemtom akkor arra tényleg rá kéne mérni elméletileg 10enél adja le a max nyomatékot de 11től meg ugrásszerű valagbarúgás történik aztán megindul a ménes