nevetség tárgya a kawával összehasonlítva. Léghűtéses, gyengébb sokkal, és nem is egy vérbeli sportgép. (Meg amúgy se zöld színű
)
Ide küldd lécci: barcelona.89@freemail.hu vagy ha nem "titkos" ide is elküldheted
és én egy zxr- 400-ra gondoltam!olyan kérdéseim lennének hogy nektek mik a tapasztalatotok erről a tipussal a többi 400-assal ellentétben!nagyon szép motor kívülről de valójában mit tud?minden jó és rosz tulajdonsága érdekel!viszonyítási alapon mincs most egy robogóm van tudom nem is lehet egy lapon említeni!de mentem már 125 ös apriliával poweressel de gondolom ott is ég és föld!előre is köszi
Előre is köszi
Amúgy meg nem értek egyet veled, legalábbis nekem csak városba fárad el utassal a csuklóm, mert mindig rámcsúszik fékezéskor, amúgy szerintem totálisan kényelmes a kawa, bár nem egy túragép, és aláírom hogy a banditnak sokkal túrásabb jellegénél fogva kényelmesebb az üléspozíciója, meg nem hasalós, de az nem is sportgép. A másik meg hogy én lemtoroztam Horvátországba KRK-szigetre vele, és semmim nem fájt igazából, csak a fejem az is a kurva hangos kipufogómtól.
De mondjuk a bandit biztos hogy jobb túrázni, bár én nagyon sokat túrázok a gépemmel, mert nem csak pályán szeretem használni, sőt. Azt kell hogy mondjam hogy kb csak túrázni,meg motorozni megyek vele, csak ritkán tudok pályázni anyagi okok miatt.