Ha húzod a gázt szerintem természetes dolog hogy esik a töltés hiszen több "szikra" kel a motornak. Kb 3-4 ezres fordulatig mérd maximum.
a lényeg hogy alapjáraton megvan az előírt töltés, de ha gázt húzok, visszaesik a töltésem...
megszívhatja magát ha sokáig így indítózol
Feltöltöttem az akksit beindult melegen mivel minden fogyasztó rá volt kapcsolva szép lassan lehúzta a teljesítményét az akksinak. Melegen nem akart indulni mivel nem volt meg a megfelelő fordulat. Miért is szívta le? Mert ment a motor és a világítás. Miért?
A generátorból kijön 3 db sárga vezeték. Ülés alatti csati szétég.
Nem tölt akksit, akksi nem indit motor. Ezt is nézd meg , meg a fesszabályzónál a csatit. Amennyiben akksi töltés nélkül hidegen indul úgy &rash barátunknak van igaza
), akkor az üzemanyagrendszert, amit írtál is, azt kellene rendbe szedni.
Próbáld meg rendesen feltölteni menni vele egy kört mig fel nem melegszik arra a hőfokra állítsd le és próbáld meg.
Lehet még koszos levegő szűrő is feldúsul a keverék és "megfolytja" a motort.
Vagy levegő csavar nagyon be van tekerve és kevés levegőt kap a keverék
. 3 fordulat kifelé.
Lehet egyszerű karbi szinkron is valamelyik henger több benyát kap és visszafogja a többi hengert.
Nézd meg a gyertyáidat is lehet a végét járják.
Vagy gyenge kompresszió.
Van mit megnézni igaz?
Nekem is volt ilyen csak azért irom.
milyen típusú motor? Évjárat? Típus? hidegen könnyen indul? Melegen nehezen? Karburátor, légszűrő, tiszta? Magas benzinszint. Kevés levegő. Gyengécske akksi.
Na ki ment ma motorozni?
Remélem nem áztatok teljesen szét...
Aztán épségben haza érjetek!
Pussz Kill.