FR hasonló ha jól megnézed, de valahogy a ZZR jobban sikerült, bár ugye elfogult vagyok
. Szerintem nézegesd a piacon mindegyik motort, amit szeretnél venni, és ha találsz egyet ami jó állapotban van, olcsó, megfelel, akkor azt vedd meg, mert ha Neked csak az egyik kell mindenáron, akkor mint valahol fentebb írtad "nem érdekel mi, csak legyen már" akkor abból lesz a gubanc, veszel egyet, végre megvan, örülsz aztán kiderül h elhamarkadott döntés volt. Előjönnek hibák, vagy jobban megnézve már nemis olyan jó állapotban van. Vigyél magaddal egy tapasztalt embert, legyen egy másik vélemény is, lehet olyan dolgokat észrevesz, amit Te nem gyönyörködés közben. Amiket én nézegettem annó: ZZR, ZXR, RF, Bandit, CB, CBR-t kettőt találtam összvissz 400asból. GS van sok, jó áron, ha nemérdekel hogy néz ki, hanem a űz élmény a lényeg, akkor azt is járd körbe. Kevésbé sportos, de kezdeni jó lehet az is.
de a zzr szebb
Amikor nem ugyrik vissza a gázkar, hanem azon a gázálláson marad, ahol épp elengedted, az a tempomat
immobiliser honnan jött
sok hülye idegen szó
!
http://picasaweb.google.com/ha...