.
.
. Azt meg eldöntöm még melyikhez lesz a karbi beállitva, de lehet időhiányában nem csinálom meg.
uraim kéne nekem segitség át szeretnék pakolni 1000 kawába fötengelyt van 2 blokkom és nagyon kevés és szar szerszámaim vannak ha valaki beválalja pest környékén ezt a melüt reális áron, és ért is hozzá, vagy akár fogadna engem a mühelyében segitségként az szoljon mert igy szerszámok nélkül nehéz és jövö hét elejérrte járnia kéne a vasnak. esetleg abban is benne vagyok hogy valaki kicseréli nekema a fötengelyt és hagyok értékes alkatrészeket munkadij fejében van egy komplett zx10em elbontva abbol a blokkon kivül mindent fel tudok ajánlani, csak nagyon sürgös lenne a dolog. ha kp-s az se baj csak ne ireális árat mondjon az illetö én is szerelktem 10évig motort de szerszám hiányában, hát nem könnyü, robbantott ábrák vannak az nem gond. nagyon szertnék már menni a vassal, a segitségeket elöre is köszönöm. az elérhetöségem 06306420249 vagy msn:hsskft@freemail.hu
Holnap délutáni gurulásba benne vagyok, de ha ilyen szar idő lesz, szerintem maradjunk pesten belül.
És: képekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Persze nem magadról