"Moszt a rózaszínűt vettem meg, mert az megy a kutyimhoz, de holnap a lilát veszem elő, mert akkor úgy fesztem ki magam!"
(de ez csak ZZR-eseknek
), van fekete, fust es feher.
, mert ugye ez jo borus idoben, de a vilagos jo volna este, a fekete napsutesbe, a tura turazashoz, az eredeti meg sportosnak
).
! Én is pont azért néztem ezt ki (igaz hogy más nem is tetszett ekkorába), mert ennek talán nem olyan kényelmetlen az ülése! Nem azt mondom hogy kényes lenne a bnőm, de azért válóok egy kényelmetlen ülés
, kihez kell fordulni? Tudtok valami forum moderatort. Anno duplaztam veletlenul es most az atya istenert nem tudom kitorolni
.
.
.
Sajnálom ha miattam/ vagy esetleg az én írásom miatt kezdtetek el vitázni azon h melyik a kényelmetlenebb motor, vagy kényelmesebb! Valahol ez már pszichológia, mert hiába mondják a chopper-osok h a világ legkényelmesebb motorjai, én kényelmetlenül érezném magam rajta, és akaratlanul is elfáradnék rövid távon is egy olyanon! Nekem a ZZR nem azért tetszett meg mert azt írták róla h megy 200körül, vagy hogy ennyi meg annyi mp alatt van 100on, hanem már a kinézete szerelmessé tett..pont az a nagysága ami megfogott!
Nem vagyok egy nagydarab ember, de azért remélem, ha veszek egy olyat megbirkózok vele. Én 95%ában kétszeméllyel fogok közlekedni és ha megyek túrázni több motorossal akkor főleg chopperossal vagy endúróssal, mert a rokonaimnak, és barátaimnak olyan van főleg, szóval ott nem lesz nagy "döntögetés"
,max ha egyszer kétszer ha megszáll a "gonosz"!
Azért sok jót megtudtam most tőletek, és örülök hogy szinte csak jót írtatok róla, mert így nyugodt szívvel megvehetem a kis zzr-t!
Véletlen nem a Sugo motornál cserélteted a blokkot baján? Mert velük én beszéltem, van egy blokkjuk, 170ért szerelnék be, ma beszéltem velük hogy megoldódott a dolog, és ne várjanak rám, aztán mondták h tegnap jelentkezett be valaki blokkcserére, akkor te voltál az?