Tudom, hogy borzasztó sok hozzászólás van a fórumban, de "repülj" át, sokat megtudsz, hidd el megéri az a 2-3 nap böngészés .
Komolyra fordítva, nézd át sebtiben, ki lehet szűrni ahol már jó páran ilyet kérdeztek és már párszor válaszoltak is nekik. Ja és minket is "megismersz" . Esetleg több adattal (korod, magasságod, súlyod, eddigi motorjaid ...), mi az hogy kezdő motoros, temperamentum, mire-minek akarod venni, stb ...
ZZR vásárlásán töröm a fejem már egy jó ideje! Igazából kezdő motorosnak számítok!
A választásom 400-as vagy 600-as lenne, igazából szerintem elég lenne egy 400-as is,de lehet h pár hónap múlva már kicsi lenne!
Kérdésem..mire kell figyelni zizi vásárlásakor? Esetleges tipushibákra gondolok..
Keresgettem pár adatot mind a 400-asról, mind a 600-asról, de nem nagyon találtam, esetleg ha megosztanátok velem..
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Én a quadra egy ugyanolyan zárható rekeszbe raktam, mint ami a ZiZin a balos kis zárható rész. Besüllyeszted oszt jóéjszakát: ha nem használod, nem is látszik h van.
Ilyet vettem az Auchanban, tökéletesen odaillenek a ZZR felirat alá, az első idomnál. Még nem raktam fel, le kell jó mossam előtte a Tourtle wax-ot . Ha ne adj isten kisebb dölés, vagy súrlódás történne, akkor inkább ezek kopjanak mint az alu-betűk .
Azaz, homasita. Kösz.
Rögzítéshez ötlet? Hova?
Nem tudom eldönteni merre szereljem fel.
A gps-t magát, gondoltam a fék olaj tartály fedőjével együtt egy
hordozó plecsnit szerkeszteni. Az órákat nem akarom eltakarni,
ne keljen túl "eltekinteni" az úttól, a fénytől is jó volna kis fedéllel
"védeni" (láthatóság miatt).
hát, ha van egy kis gömbérzéke az embernek, el lehet vele szórakozni az ívre csiszolással... én inkább a "bummafejbe", azaz "csavaratankba" megoldást látom drasztikusnak...
Komolyra fordítva, nézd át sebtiben, ki lehet szűrni ahol már jó páran ilyet kérdeztek és már párszor válaszoltak is nekik. Ja és minket is "megismersz"
ZZR vásárlásán töröm a fejem már egy jó ideje! Igazából kezdő motorosnak számítok!
A választásom 400-as vagy 600-as lenne, igazából szerintem elég lenne egy 400-as is,de lehet h pár hónap múlva már kicsi lenne!
Kérdésem..mire kell figyelni zizi vásárlásakor? Esetleges tipushibákra gondolok..
Keresgettem pár adatot mind a 400-asról, mind a 600-asról, de nem nagyon találtam, esetleg ha megosztanátok velem..
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Az a kék csatija egy fos, zsugorcsövet neki.
Rögzítéshez ötlet? Hova?
Nem tudom eldönteni merre szereljem fel.
A gps-t magát, gondoltam a fék olaj tartály fedőjével együtt egy
hordozó plecsnit szerkeszteni. Az órákat nem akarom eltakarni,
ne keljen túl "eltekinteni" az úttól, a fénytől is jó volna kis fedéllel
"védeni" (láthatóság miatt).
Nekem is olyan van fennt a GPS-hez.
caligrál: te tudtad, hogy leányzó vagy?
KillBill látod, már csak te a mociddal hiányzol!
Ha jól számolom három ZZR-es "csajunk" van már?
Jó pár hónapja valaki említett jó áron vízálló kupakkal, motorra is jól szerelhető szivargyújtó aljzatot, gps-re kellene. Hol, menyiért?
sokat nézegetem a matricás oldalakat, mert nekem is kell valami dizájn a csupaszra...
( bár autóra vannak ezek a lökhárító élvédő csíkok, az lehet h jó lenne ilyen célra
Majd a következőkben...