Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy régi, gyári kipufogót szeretnék felújíttatni (nem tuningolni, hanem a gyárihoz hasonló állapotot visszaállíttatni). Pár éve írta valaki, hogy a Sima Team-nél csináltatott ilyen munkát. Érdeklődöm, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a szervízzel kapcsolatban? Vagy tudtok-e mást ajánlani? Köszönöm.
Vagy az ja!
Dugátti....én így hallottam.
Ja a dugádis srác.
Hááát.......99%,hogy a Taschner motorszerelő művész úrról.
Csak is sűrgős eset!
Semmelweis nap van aztán úgy tűnik a pszichiátrián is lazítanak
Csak vakarom korpás fejem.
Ezt a zagyvaságot...
fogadjunk Pocses, azt sem tudod, hogy ki, meg hog y kiről beszélt?
Én is csak pislogok
Jó légy, akkor maradok tudatlan.
Nem akarok neki reklámot csinálni így tudja hogy róla van szó! ;) neked meg nem akarok rosszat :D na tényleg be felyeztem! Majd jövök ;)
De ki a fiszemfaszomról van szó?
Köszönőm kérdésed kedves "Vén hülye" ! El vok ;)
Amúgy jól vagy?
KÖSZÖNÖM! Ezzel szeretném kezdeni! Az adminnak hogy nem csatlakoznak legalább ezen a fórumon a vak vezet vilagtalan elvhez. Amely arról szól hogy semmilyen kritika nem érhet az embert csak ő szidhat folyamatosan és oktatást ki mindenkit a frankorol.
Tehát KÖSZÖNÖM! Amikor valaki véleményem szerint egyszerű kérdést feldob Bmw meg fordítás 2nm vagy dragstar.... És tényleg csak a logika fejtegetes megy akkor mivel ő is tudja hogy xa.... R vagy a nagy logikája is érzi hogy ezt nem biztos hogy átgondolta, nem marad más csak az ember fenyegetése szidasa olyan dolgok miatt mint a szülő csatornábol való ki követel. Na ez a szánalmas és a sok hű vak meg egyből mint a múltkor írják hogy verjük meg még akasszuk fel csak azért mert meg kérdőjelezi hogy tényleg érdemes e mindenkit szidni le nézni és folyton frocsogni. Arról szeretnék videót látni ahogy a dragstar szokásos kupiban megfoditasrs kerül.... :) és még egyszer ez nem szidasa meg semmi csak logika vagy tőlem pan Európa is is jöhet :) csináltam egy párat azé az feladat vagy Bmw 1200 s de sorolhatnam! Megegyszer gratulálok a műhelyhez szép let!!! És tényleg nem sokan tudnak megcsinalni meg az eloteto is nagyon faxa csak azt kellene megerteni hogy azért mert mindenkit letorol aki még éri engedni magának hogy némi kritikával éljen az törlésre kerül! Persze nem arra gondolok hogy burkolat a földön én is amikor sietek vagy csak ezt azt kell megcsinalni a motoron nem fogok polcra pakolni mindent hanem csak lerakom oszt vissza.... Nah mind 1 most megint nem tudok foglalkozni a témával egy darabig de azért majd 1ev múlva ismét jelentkezem ;)
Sziasztok!

Ha szakemberre van szükségetek (bármilyen más munkára is), az alábbi oldalt ajánlom:

https://qjob.hu/

Itt létrehozhattok feladatot, melyre a megfelelő szakemberek jelentkeznek, az ajánlatokból pedig a számotokra megfelelőt választhatjátok ki.

Üdv mindenkinek!
Oh megint volt egy barom érvelőőőőm :P aki mondta a vidiket igy szántam rá öt percet ismét :D szép uj műhely.....grat de amikor majd egy 1,8l xvs t kell hátrafelé fel tolni 40c fokba gondolj rám :P nagy logika mester .... engedjen meg nekem ennyi kritikát ha már minden más szerelő h......lye :)
Sorry vtx1800 ;)
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy egy bokszer BMW t hogy lehet meg fordítani 2nm?? Elakadtam. Köszönöm!
Sziasztok,vettem egy suzuki katana 50ccm robogót és nem pörög ki,le vettük a variátort a kipufogót és akkor sem pörög ki..mi lehet a probléma?(innjektoros,2006os évjárat,és 35nél nem megy tobbet..
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia Jimmy
Van egy jóbarátom. Motorszerelő Fehérváron.
Privátba küldöm az adatait.
Pácser László, Bakonycsernye. Ő a motorcenter szerelője (volt korábban, ma nem tudom).
Ha csak egy szinkron az még a többi beállítással együtt is megvárható ha csak nincs nagyobb gond ami alkatrészt igényel, de attól még azt később is meg lehet oldani.
Köszi. Kicsit közelebb keresek, vagy legalább vonattal elérhetőt.