Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cibere... (bocsi)
új külsőt... megkapta a régi 125ös vibere lámpáit.de jól nézz ki
Itt a Varadeo 125 (egyik kedvenc motorom)
A kis Varadero is V2-es?
Ezt nem is gondoltam volna!
Én csak annyit tudok róla, hogy a motorja ugyanaz, mint a Shadow 125-é. Azzal meg nincs gond, ha az üzemanyag normális. Látni láttam már, 2007-be új külsőt kapott.
Gurulni
Egyebet nem tudok elmondani, mosmán kapcsojja ki!
Hello

Érdeklődni szeretnék!! It kis chopperek vannak 125-ős v blokkal . Valakinek esetleg nincs tapasztalata az 125-ős honda varadoval??????Mit tud???
Szetm meg ha olajcserekor kicsit jobb minőségűt teszel bele(értsd nem ásványit), akkor sokkal tovább megtartja jó tulajdonságait is!Azért ne fejeltsük el az egy zárt rendster, levegőből nemigen kerül bele kosz, por. Tehát én is inkább a km utáni olajcserét tarom fontosnak!
Az a helyzet, hogy ezt le is írják a manualokban, ótónál is.
Az olajban levő adalékok is örgszenek (sőt asszem maga az olaj is, ha ásványi bázisú), különösen akkor ha levegővel , kipufogógázzal, benzinnel érintkeznek.
Ezért írják, hogy évente le kell cserélni akkor is, ha nem éri el a futásteljesítményt.
Szerintem azért annyira nem kell komolyan venni, mint a km szerinti cserét, de az biztos, hogy nem jó, ha 3 évig ugyanaz az olaj van benne, mert keveset megy.
Hali Lapar! Hogy is van ez az "évente illik olajat cserélni? Mert erről nem hallottam. Csak mindíg nézem, mennyit mentem aztán ha itt a km lecserélem. Bár idén remélem megyek annyit. hogy kelljen.
Nekem jó az utam odafelé, mert dunaharasztin van a motorom amíg nem használom folyamatosan és onnan az m0-án eltudok menni a találkahelyhez szerintem a rendőrök meg a belvárosban lesznek, ki tudja mi lesz ott
Laci!
Az az évadnyitó biztos nagy buli lesz, rengetegen lesznek, csak az időpont.....Épp márc.15-én.
Az tuti, hogy minden rendőr dolgozni fog... az persze más kérdés, hogy mivel fognak majd foglalkozni Az is biztos, h. a sok száz motoros közül nem fognak téged kivenni, de míg odaérsz?
Igazság szeint csak azért zavar annyira, hogy nem tudom lerakni, mert lesz márc 15.én egy évadnyitó motorostalálkozó, sok motorral a 100as úton végig (szerintem tudjátok melyikre gondolok) és oda szeretnék mindenképp menni. És hát végülis ha oda és hazamenet nem állítanak meg, a tömegből már úgysem fognak kiszedni
Laci-!

Ilyenkor nem hiszem, hogy igazoltatnák a motorosokat.
Ha pedig mégis, megmondod, hogy otthonhagytad. Csak próbálj természetesen viselkedni.
2005 szeptembere óta csak 1x állítottak meg, akkor is az volt a gond, hogy 78-cal mentem a városban.

Kezelési könyvben én sem tudok jobbat, viszont a www.jomagam.hu (ha jól emlexem) honlapon jól használható ánglius szótár is van. (még a kuplungbowden állítócsavart is tudja)
Üdv. Mindenkinek!
Elvileg az én motoromban is csak 8800km van és az enyém 14 éves. Persze kétlem, hogy ez igaz lenne, bár elég jó állapotban van.
Az 535-ös viragohoz nem tud valaki (van egyáltalán) magyarnyelvű kézikönyvet? Angolt már letöltöttem hozzá, de abból nem értek egy kukkot se
Gyakorlati vizsgát meg tényleg nem lehet sehol márc. 15-e elött letenni, megőrülök. Itt a jó idő és nem tudom kihasználni.
Lapar: Meine Honda Shadow VT 125:
2002 es és 4900km van benne,ezist csak azért mer apám azt hiszi h az övé
Amúgy még tart a torokgyula,pedig de szép idő van,felhoznám mind2 vasat 1-1 körre,de hát maximum az ágyon berreghetek.
Mivel a téli leállás után úgyis olajat kell cserélni tavasszal, szerintem nem ártok vele, ha hamarabb cserélem le. És ha most 5000-nél lecserélem, a téli állás miatt, utánna 6000-nél már nem fogom :). A többit meg már az új tulaj intézze! Én úgy adom át, hogy full-service után lesz az apróság és tuti minden rendben van rajta.

Nem szívtam mellre, gondoltam, hogy lesz akinek gyanús lesz a kevés km. Dehát ennyi és kész.
Köszi szépen! Még nincs meg,1-2 héten belűl lesz meg,ha minden igaz.......egyébként 2 ütemű,eléggé haraphat ,remélem,ha meglesz,azért visszajöhetek hozzátok!
Warovex!

Teccik a géped!
Ha egyszer cserélnék, én is csak a (túra)endurót tudnám elképzelni a seggem alatt.
Elhiszem, ne szívd mellre, tudom, hogy van ilyen is.
Viszont az 5000-es szervízzel nem nagyon értek egyet. Először is 6000-enként kell vinni, másodszor, évente illik olajat cserélni, akármennyit mész. Mongyuk szűrőt biztos nem, mert az nem öregszik.
Elszállítást hogy érted, nem lábon viszed?
Köszi a feltételezést az óra visszatekerésről.

Ha hiszed, ha nem ebben tényleg ennyi van.

2000-ben lett megvéve, akkor belement 1000 km, aztán jött 5 év pihi és most tart 4896 km-nél.

Tavasszal az első dolgom az 5000-es szervízre való elszállítás lesz.
Egyébként ha jól látom beindúlt a fórum!
Hát gyerekek.....én meg valószinüleg átülök túramotor-ra!!! Már ki is néztem egy 2004-es Yamaha TDR 125-öt (amerikai változat ) Itt egy kép a TDR-ről,nem ezaz ami lessz,egy picit más színű,meg pár extra van még benne,de külsőleg ugyanilyen!
Az enyém 2001-es 25000 km-rel,de lehet, hogy ha eladom nekem is 6000 lesz majd benne.
Ne érts félre, nem gyanúsítás akart lenni!
Na, csere nagyobbra, vagy búcsú a motorzástól?