Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy Ktm exc 450-esről van szó! 2003-as évjáratú!
Ezen mennyire kell állítani a szívó és a kipugogó szelepet?
Előre is kösszönöm!
nincs
Hi!

Érdekelődnék...
250 2t blokk + karbi + gyújtás + rezó ára egyben mennyi lenne?
Magyarul ha blokkot akarok cserélni és a vele járó sallangokkal (hogy működjön a 200-as vázban), na az mennyibe fájna...
Ha nem publikus, akkor emailben please!
ggpp@freemail.hu

Köszi!
szewasztok

min ?
de ha régiblokkos ktm exc vagy sx akkor 0.12 mm

ja zoozee voltam
ájáj, miről maradtam le
gyüüühühüüü durva
azért ne nagyon hoggyél a szemednek, voltam már azon a merkantilos telepen, szana szét hajtott szétlopott kacatok voltak ott....

nem állitom hogy ez is az, de az is lehet hogy hiányzik a főtengely dugatyustol meg a komplett válto is a beléböl.
A KTM 660 SMC-n gyárilag van gyújtáskapcsoló (kulcsos) ?
Ha most nem ügyvédre kéne a félretett pénzem, ennek biztos utánajárnék...
igy van ha van valakinek írjon. sürgős lenne
erre nem gondoltam igazad lehet
Gondolom nem a tipusra mondta hogy cross hanem a kerékszettre Amúgy sziasztok
az EXC enduro és nem krossz, amúgymeg nézz szét a vaterán meg itt a kepesmotoron
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy a szívó és a kipufogó szelepeket mennyire kell állítani?!
Előre is kösszönöm!
üdv. KTM EXC 450 cross kerékszettet keresek. van e valakinek eladó, vagy tud e valakit akinek van és megválna tőle?
BAmmeg ezt télen kidumáltuk,hogy kell bele,akkor is mondtad,nem kell az Ínnnyeee
nem kell ennyire messzire menni, ha túl közel van a földhöz a rendszám azért is büntet
2 részletben mérte, túlméretes szerelvénnyel járok, és az útvonal engedélyben 26 méter szerepel, ő meg 26,5 mért... addig sírtam neki, míg végül összecsukta a centijét.
ami már vicc kategoria, ha a már meglévő gyári válaszfal után a furgonba beszerelsz még egy válaszfalat, pl a szerszámok miatt, az ugyan olyan átalakitásnak minősül, és szintén forgalmi bevon bűnti stb.
neszopass már... volt nála 20 méteres mérő szallag és lemérte? vagy hogyé..?
a sport kipufogó felszerelése is átalakításnak minősül azért is veheti a forgalmit
Nálunk már minden őrsön vagy ilyen fólia vizsgáló szar amivel tudják mérni az áteresztő képességet, és hivatalosan veszik le a rendszámot...

de pl nekem ma abba kötött bele a rendőr, hogy 50 centivel hosszabb a kamion mint az engedélyben szerepel
utána olvastam neten a Kőzuti közlekedési igazgatási feladatokrol szolo BM rendeletnek, és sajnos elveheti a forgalmit jogosulatnal átalakitásra hivatkozva , én sem gondoltam volna...

abszurdisztán ez bazzeg abbol is a legnagyobb.
bazz ez király!