Bátyámnak van egy 300EXC ugyanabból az évjáratból mint az 525-öm.Néha cserélünk motort vagy csak kölcsönveszem tőle ha jó napja van
Ja és nem feltétlenűl az erősebb motor a jobb.Egy 2T-vel szerintem jobban menne a szopósabb endurózás.De mindkettőnek megvan a maga jó tulajdonsága.Igazából az lenne a jó ha mindkettő az enyém lenne
mekkora királyság lehetett a 125-ös SM-ként...annak idején meg voltam bolondulva hogy szerezzek a sajátomba 17-es kerekeket, de sose jött össze a dolog...
Ha meg nem kell senkinek hát az se érint meg mert akkor használom tovább mint eddig is
) csak érdeklődtem néhány helyen.
Én most eladó s vevő is vagyok mint már annyiszor a huszon év alatt.Az én gépeim rendben vannak(mert így szeretem),
tudom mert mindent magam csinálok s hoznék is anyagi áldozatot egy hard enduró oltárán.De egy szétütött 520-ért nem szívesen adnám oda a jó állapotú bár öreg gépeim és még toljak is rá lóvét.
de van
ezzel a gépjárművel szemeztem! mennyibe jönne ki egy pds csere,és egy komplett motor felújítás( csapágyak,vezérműlánc vezérműtengely,dugó,gyűrű,főtengely,meg még amit ilyenkor cserélni kell hogy pöpec legyen a gép?! )