Látom a 300EXC nem lett meg
Azután vetted ezt az 540SXS vaddisznót?
Nézegettem azért az LC4-eket amik rendszámosak hát még drágábbak mint a hasonló koru EXC-k
Én veszek most tavaszal egy 125 4T XT yamahát aztán meg van oldva a munkahelyre szaladgálás
Kezdjük ott hogy fentartás!Mivel én nem járok utcán a motorommal mert szerintem hülyeség egy ilyen géppel az utcákat járni ezért csak terepen hajtom!Terepen meg pár óra alatt ki tudod tombolni magad távol az autók a gyalogosok a jardok a kresztábláktól!Jobb ha tőlem tudod hogy egy motor sose elég hogy mindkét helyen olyan élményt nyújtson mint egy direkt terepre vagy utcára tervezett gép!Ez olyan mint a 4évszakos gumi.Jó jó de igazából sehova nem jó!Neked tudnod kéne milyen az LC4 mert volt neked!De garantálom neked hogy egyszer űlj rá egy EXC-re próbáld ki terepen aztán űlj rá egy LC4-re!Szervizelésről meg annyit hogy én keveset megyek a motorral de azért mindig megtudom venni a kopó dolgokat hozzá!Azért ez nem egy crossmotor!Hozzáteszem lófasz ami pénzt keresek de spórolok itt ott fusizok és fenn tudom tartani a motort!Hidd el az LC4-re se fogsz sokkal kevesebbet költeni ezt garantálom!Szóval ha keveset akarsz terepezni és inkább utca meg város akkor LC4.De ha terepen akarsz motorozni legfőképp akkor az EXC-t válaszd mert az oda való!
Rá rak egy másik tankot és jobb lesz mint egy EXC.
A súly,villaszög,vázgeometria nem számit! Csak a tank!Nem is értem minek az a sok mérnök a KTM-hez?
mint tudjuk egy superlotyo élete nagy részét üvegen, meg tulhuzott gázon éli meg.... szoval...
Le vannak lakkozva vagy valami viasszal be vannak kenve vagy mitől?
Mert alapból nem fényesek, és én is szeretném ha igy néznének ki.
Köszi!
http://www.sportmotor.hu/motor...