Felraktam a hűtővédőt a motorra és a kormány már nem fordul el az ütközőig.
A teleszkópszár ütközik a hűtővédőnek.
Mindenki így jár,aki ilyet rak a motorra?
Hat rendben keresgelj bar nem hiszem h van raktaron mert en akarmikor voltam naluk es barmit is meg akartam nezni mindig csak szamitogepen megneztek aztan mi volt a valasz: csak rendelni tudjuk... De ha szerencsed van akkor talalsz raktaron! Szolj ha talaltal valamit de szerintem a heten berendelek minden meretbol egyet egyet!
eladtam az sm szettet. Ha tesómnak megmarad akkor lehet átdobom néha. De nem sok kedvem van utcai motorozáshoz. hamar be tudok őrülni és annak könnyen baj lehet a vége
Szia! Ugy nez ki h most elfogyott a kesztyu de ha minden igaz 2het mulva hoz haverom 3at mert rendeltek 3 L-eset ha akkor jo neked akkor meg tom neked mutatni es es tudok neked is hozatni!
de nem csak motorral megyek én mindennel ami a seggem alatt van
vmeik hajnalban mikor kicsit havazott, majdnem bezárattam azt a kocsma féleséget a bazilika alatti kanyarban
Az a baj, a felváltogatással meg az erőből kerekezéssel, hogy a végén már 120 környékén jársz mikor leteszed az elejét. Inkább azt próbáld meg, hogy nem folyamatos gázzal hanem pici játszadozással próbálod tartani az elejét és a lassabb tempót.
A teleszkópszár ütközik a hűtővédőnek.
Mindenki így jár,aki ilyet rak a motorra?