Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felraktam a hűtővédőt a motorra és a kormány már nem fordul el az ütközőig.
A teleszkópszár ütközik a hűtővédőnek.
Mindenki így jár,aki ilyet rak a motorra?
Sziasztok!
Lenne valakinek egy lc4-hez komplett hátsó lámpa?
Ha igen egy e-mailt küldene ide : atipetri@gmail.com
Helló
Ha valakinek van EXC/SX re hütöidom matricája valami jó, occon szóljon EXC 450 re 2006
azért rohangálni jó volt. mikor olajosan dzsuvásan nem ültem be a kocsiba csak kiugrottam a műhelybe... és nem kellett még 1 motort fenntartani.
Hat rendben keresgelj bar nem hiszem h van raktaron mert en akarmikor voltam naluk es barmit is meg akartam nezni mindig csak szamitogepen megneztek aztan mi volt a valasz: csak rendelni tudjuk... De ha szerencsed van akkor talalsz raktaron! Szolj ha talaltal valamit de szerintem a heten berendelek minden meretbol egyet egyet!
értem, csak meg kéne próbálnom egyet, hogy mekkora az akkora. Valami KTM boltba lehet készleten ilyen? Utána érdeklődök.

És mikorra kéne megmondanom akkor hogy kell-e, és mekkora?
Ha 100%ra kell akkor hozatok azt is!
és mondjuk M-esben is tudsz hozatni?
Jól tetted!Az EXC terepre való és mi is
eladtam az sm szettet. Ha tesómnak megmarad akkor lehet átdobom néha. De nem sok kedvem van utcai motorozáshoz. hamar be tudok őrülni és annak könnyen baj lehet a vége
nyáron azért majd jöhetnél velünk 1-2 karikát! Lux meg Dió holtpontoznak rendesen...
mondod ezt te... na mikóó vigyem a rendszámot?
Szia! Ugy nez ki h most elfogyott a kesztyu de ha minden igaz 2het mulva hoz haverom 3at mert rendeltek 3 L-eset ha akkor jo neked akkor meg tom neked mutatni es es tudok neked is hozatni!
így igaz

de nem csak motorral megyek én mindennel ami a seggem alatt van
vmeik hajnalban mikor kicsit havazott, majdnem bezárattam azt a kocsma féleséget a bazilika alatti kanyarban
meer mentek mint az állat...motoros huligánok....
Nekem anno a husky-val ebből lett a baleset mire letettem 6 ban az elejét mentem vagy 130-al a sor meg állt előttem
jó lenne végre!
jaja 5 vége már 150. tudom tartani 3ban is gázadásokkal, csak nem szabad az lc4gyel játszani mert aztán meg fog akadni
Idén tanuljunk már meg holtpontos is. Milyen fasza lenne már úgy nyomni mint Koph meg Dió.
hali!660 körüli áron!
Varj csak. Az exc az enduro vagy at van alakitva sm-re?
Hali! Mennyit kerne erte? Lehet majd a kozeljovoben erdekelne...
Szevasz Barni! Lehet erdekelne a kesztyu. Hol lehetne megtekinteni?
Hali.

Keresek superduke kpl fejidomot, streefighter-esítés céljából. Sérült vagy hiányos is szóba jöhet, persze ha nem teljesen ko.
Az a baj, a felváltogatással meg az erőből kerekezéssel, hogy a végén már 120 környékén jársz mikor leteszed az elejét. Inkább azt próbáld meg, hogy nem folyamatos gázzal hanem pici játszadozással próbálod tartani az elejét és a lassabb tempót.