Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!eladó egy gyári alu hütővédő excre 07-ig!10000ft ha valakit érdekelne esteleg
Láttam ma a hűtődet. Nem is csoda hogy folyatott! Az a csoda,hogy nem spriccelt!
Te is csináltál videót? Vagy azt az egy képet akarod neki is elküldeni?
Hi! Emailben is jöhet...
Ha dobsz egy címet, én is küldök át (összvissz 1db készült)... :-)
De az ütős!
Találtam egy pár ilyet a pincében, atomkarcosak, meg belülről kivágtam belőlük azt a két lapot mert nem fértek el a hűtővédőtől, de amúgy egyben vannak. 1000 Ft (+ posta) a pár.
Sziasztok!
Vadiúj kTM SX 60 henger, dugóval, gyűrűvel ár alatt eladó! Ha minden igaz 99'es évj., 0 km-es! Az új ára 110 körül van, 60ért vihető!

http://aprod.hu/hirdetes/sx-60...
Mikorhova?
Hát aki nem köszöni meg az meg is érdemli ha legközelebb kiaszalod.
Többiről meg nem kívánok tovább zörögni ahogy látod.
Helóka,ha nem vagy res,t pár évre visszamenőleg olvass már vissza egy két vagy sok topikban,miben és mennyit segítettem,és mennyiszer köszönték meg.
Lejáratom magam?
Kit érdekel?
Mondjuk én meg szoktam köszönni ha segítenek, máshol sincs ez másképp de te sem segíteni jársz fel hanem szurkálni a másikat meg röhögni rajta te sem vagy különb egy szikrával sem csak azt hiszed ez így van rendjén pedig szerintem ezzel csak lejáratod magad azok előtt akik nem ismernek. Akik meg ismernek azokat az se érdekli ha ideszarsz de azért tartsd már már magad egy kicsit ahhoz ami a valóság és ne másról zengjél.
Enyémről? Az a szánalmas amikor arc nélkül firkálgattok hülyeségeket,na az szánalmas.Saját arcotokat nem meritek felvállalni,pofa az meg van,de csak itt a" net világban"!
Tisztelet a kivételnek,de azok meg szinte mind személyesen is ismernek.A vau vau meg megmarad nektek,sírni meg tudtok,hogy segííííííííccstek mán,me ez van meg az.A köszönöm szó meg ritkán hagyja el ,ha nem is a szátokat,de a billentyűzetről tuti hiányzik az ilyen fajtánál.Jaa,az meg már szinte általános,hogy ha nem segítünk akkor mi vagyunk a köcsögök,mert nem mondjuk meg mit és hogy csináljatok.
Na, ezek szánalmas dolgok,és sorolhatnám
Mondjuk ez már tényleg szánalmas a részedről...
Akkó oké Deee ugye megengeditek,hogy írjak ide,me nekem is van ktm-em és gondolom néha tudok tanácsot kérni majd tőletek,hogy mit és hogyan szereljek.Remélem segítetek
Már hogy az istenbe ne lenne vicces...azt akarja mondani a fanyar humorával, hogy amit ír a gyár, azt kell csinálni, és főleg annak, aki tudja, hogy mit csinál. A pék kenyeret süt, a telóolaj, meg a telóba való...
értem oké!
Hát hogyne röhögnék,bammeg mire ide beírod addig csukott szemmel is megcsinálom.Ami alkatrész meg cserés az cserés,hiába toldozgatás foldozgatás,kisérletezgetés.Ezek a motorok üzemórásak,mikor fogjátok már fel végre!?Ha nem gondozod,csak szopol,bár a jó kurva is ezt teszi Éssss annak kell mondani a végén,fuuudejovagy
igazából.. szerintem csak te nevetsz (RÖHÖGSZ) azon amiket írsz mert igazából gecire nem vicces.. :S
Ha esetleg érdekel valakit, van egy komplett idomszettem 2001-es lc4-re, kopott,valahol repedt, de kicsi pénzért. atipetri@citromail.hu lehet érdeklődni
Tezsvííííírem Engedd le azt a kúva olajat a fődre,me ezek hülyeségeket beszínek Azt,ha kifolyt az olij akkor fűzzé át bowdent a csövön,de olyan hoszzzzzznyyyúúúúút,hogy a háccsó szelepsapka köré tudd kerekíteni a háccsókeríken.A fenti ríszit meg tekerd a markolatra,me ugye azt is jól kell rögzíteni Tuti ki fog emelni Nekem higgyé bár nem értek hozzá,de tanácsot szííívesen adok,me má vót két infraktuciánózóm
igen köszönöm .
Micsoda köcsögök vagytok már megint
Segítsetek már ha nem megy szerencsétlennek...
Ha nincsen a tartályba olaj,és nem olajos ott ahol húzgálod a kart akkor vagy a cső ereszti el az olajat vagy az alsó munkahenger.
Engedd ki az olajat belőle..alúrol a légtelenítő csavaron keresztül töltsd fel egy fecskendővel,ha tele van tedd rá a tetejét és szereld le a kormányról az egészet..emeld fel hogy egyenes legyen a cső és felfele álljon hogy a levegő fel tudjon menni..majd kuplungolj egy párat..ha így sem jó akkor alsó munkahenger
Tehetsz bele atf-hidraulika-műszer-vagy telóba való olajat 5w-s..a legjobb a gyár által ajánlott olaj..ha nem megy bízd olyanra aki ért hozzá mert lehet hogy jó csak te csinálsz valamit rosszul
nyugodt lehetsz benne ..12éve olyaz használunka az 520asok óta
4 öt évente szok cserélni..csak azért mert ...akkor azt is cseréljük.már le

hydroulic oil sae 10
Video feltöltés folamatban....
Ki írt fékolajat? A Lidlbe fékolaj van az étolajos bödönbe?
zarándol nevű kollága mondta, hogy vegyek lengéscsillapító olajat.. én meg hallgattam rá...