Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beírtam oda is köszi
Hi! Valakinek esetleg 2004-2005 légszűrő ház eledó?
itt nálunk boltba a vékony 1200, a vastag 3000. bocsi..
A supermoto topicba keresd a Lukit, ő az illetékes...
Ha valaki tud esetleg eladó használt go pro kamerát az jelezze
Jah esetleg új is érdekelne iszonyat akcióba, esetleg áfa nélkül stb...
HELLÓ!Van egy kosár eladó belsőgumim.kb 60 db
normál,"vékony",és erősített vastag enduro kivitel:Vee Rubber
17,18,19 és 21 coll,sok méretben,pár látszik a fotón!
vékony 2100,vastag 3200 Ft
Több darabot olcsón,esetleg mindet pofátlanul adom!
csao
Azért ha mégis kipróbálod az eredményt jelezd!
nem tudom.. az eladót kéne megkérdezni
ne húzzátok már fel a faszomon a bűrt
ott a link,minden adat le van írva, ha esetleg több infó kell,akkor pedig rácsörögtök az ürgére!
ugy lehet el van már kopva és csak a végén fog
lamella csere vagy a rugó alatti alátét megforditásával(pl 525nél) tudod erősiteni a kuplungot.
adj már egy email címet Robi...köszi
Hello!
Egy kérdésem lenne azzal kapcsolatban, mitől van az, hogy a kuplung szinte csak az utolsó néhány milliméterben kezd el fogni (ktm 250 exc)? elvileg nem az utolsó harmadától (1-2 cm) kéne már érezhetően fognia? Nincs valami állítási lehetőség? Válaszokat előre is köszönöm.
meret ?
Pont azon a helyen ahol a horpadás van valakiért nem akart az a jég miliméterekkel többet tágulni,fúrjál lyukat a horpadással szemben és üsd ki egy dornival.majd hegeszd be a lyukaz kór pálcával vagy co-val...csak ha nagy a horpadás,amúgy meg szard le ugyan olyan lesz
milyen sikerekkel.. 0% 50% vagy tönkre megy és akkor az meg 100%
ne bakker..nekem csak kis horpadás van kettő.. két hüwelyk úlynyi
igazándiból melenhgetni fúvogatni nem akartam..de mondom ez a jegelés.. ez szimpadikuss lett volna
Itt volt tőlünk talán 10km-re.
Ne ájulj el tőle mert szart sem ér,többen többféle képen próbáltuk..ledugózva vagy anélkül.
beszarok.

ez állat..és el is tudom képzelni..a 4tknél..mert a viz tágul feszit és mindenhol a kör alakot próbálja felvenni a kipufogó mert a nyomás ellen az a legellenállóbbott ugyanis a feszültség egyenletessen oszlik el...nem is célszerű agyig tölteni..csak az a rész legyen viz alatt ami horpadt...kb holnap az sx 525 kipufija is ki lesz horpasztva
a bedugózás semmi képp sem mert a jégnyomása ott tud távozni..igy nem nyomja szét a kipufit..
2tnél ezt senki ne próbálja ki..ott a viz tágulása fagyáskor gyakorlatilag ugy kiegyenesitené a nagy csőkígyót mint a fény.. és valószinűleg több helyen is megrepedne.
de 4tnáél ez nagyon működhet...
hát majd én teszek rá..mekkora kell..10es..20as..50es..vagy mekkora kéne zsolti... egy diszperzites wőődör is átférjen rajta .
Sziasztok segítség kellene mégpedig az a baj hogy néha összeakad a berúgókar az önindítóval ! Hogyan tudnám orvosolni
igen.lehet hogy az a tengej csapágy szól ,amire felvan fogatva a kuplung?
http://mxmania.unas.hu/spd/KTM...

Phiuk vigyétek akire jó!