(+ egy kocsimosás annak aki furgonnal hazavitt
)
de majd Te is megtudod hogy a kátéjem drága vacak
Szerintem minden japánmotortulaj bányamunkával szedte össze a pénzt a motorra vagy legalább gyapotszedéssel.De biztos hogy mi KTM-esek köcsögök vagyunk hogy ilyen drága motorra telik
Mindegy le van szarva az üzemórás motoromba úgyse lesz aki megvegye a 4500Ft-os olajat vagy esetleg adótok 1százalékából támogathatnátok
tisztára el vagyok kényeztetve
Az a huszonakárhányezer meg szép teljesítmény.Bár lehet már cseréltek benne ezt az.
Mióta fent vagyok itt a sportmotoron kb 2006-óta azóta megy ez az ovodás viselkedés.Persze ebbe én is közrejátszok mert unatkozok és szeretem kicsit megnyílvánítani az álláspontom.Persze végén az jön le hogy a sok köcsög beképzelt kátéemes megint ugat a japán motorokra.
semmi bajom nem volt velük amíg nem lettek hű de elszállva attól hogy sok barkácsolás és beleölt pénz álltal összehozták kb. az LC4 gyári értékeit
na meg csakajappááán!
(volt nekem is suzukim, szép volt jó volt de nem estem pofára tőle, és nem ám óccó se
)
DRZ-ről jót vagy semmit mert különben sok lesz a haragos!Engem már nem szeretnek!Ti ne essetek ebbe a hibába
nem is értem miért nem azt veszi mindenki
hát nem látják hogy gyárilag 60 paci és egetrengető nyomaték?!
én..és nem szali..kikérem magamnak...
helyre állitható) álláson van.
persze ez csak feltételezés..a valós az hogy még ilyen tömitésel eresztő dekni nem jött vissza
Persze az is lehet,hogy két gyerek után is úgy néz ki,mint régen!