pedig vártam hogy jön ma megnézni hogy motorozok, vagy hogy tankolok (mert lefogadom abba is belekötne, mert hiába csinálom meg jól, de ha nem tudom elmagyarázni már hülye vagyok - márpedig nem a magyarázós típus vagyok
)
igaz ez a ovis szintű(látom a gyerekemnél nap mint nap
)de ez a szerelem...
.
szerintem, aki ott volt (pl a szerelő) jobban tudja, és nem volt kifogása
attól tartok neked nem is kis komplekszusod van...
ez nem a motorszerelők fúruma!.....ez a hülyegyerekeké
ilyen profi srácnak meg rálydelnak miért kel a biliből nyalakodni.. ha szerinted itt csak a szar van....hagyd itt és gut bály
kérlek gyúk..te értelmes gyereknek mondod magad.. akkor ezt hogy nem láttad még be...
most beirod hogy milyen hülye vagyok kétjével.. meg a többi is milyen köcsög mind..meg szopják egymás szarát...ezt tedd meg és mondom.. isten áldjon
páv pszihológián van eg olyan kérdés .. mindég egyet kel e érten iazzal a csopatal amiben éppen vagy...
a válasz NEM...
de ha általában nem érszesz egyet egy csoportal..akkor a legjobb ha elhagyod a csoportot..mert a csoportot a többségi vélemény azonosság tartja össze és ne maz hogy soha semmiben nem értenek egyet...
mondjuk ezt okos gyerekenek el sem kell magyarázni..mert érti...
szóval ha nemt teszik ami itt van ..ne irjál.. ha meg tetszik ami itt van kevesebb köcsög beszolással épitsd a fórumot...(20% beköcsögölés 70% normális hozzászólás..)és ennyi
hogy a 10% hova tünt ..az egyéb kategória...lehet a szerelemé is