Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem hogy most a motoromban (450 exc 2005) 13-45 áttétel van, ami már eléggé a vége fele jár és majd ha ujat veszek akkor én a neten ahogy olvasgattam volta aki azt ajánlotta hogy egy 14-48 áttétellel a motor erösebb lesz, na most én szeretném ha erösebb lenne de mennyire venném észre, tehát az elöző áttételhez képest észre vehetö lenne a 14-48 -as?
köszii
Eladó: egy kitűnő állapotú 17x5" KTM/Husaberg felni (BEHR) és egy KTM gyári gumimelegítő szett. Alig volt használva, tökéletesen működik.

Érd: giraffe64@freemail.hu
Tul sok az alkatresz..kell a penz:)
150ert tudok komplett rendszert adni. Kulon dobot nem adok. Gyari supermoto dobokat tudok adni, le vannak roviditve es ki vannak herelve. Igenyes alakitottak at bodisek. 20/db
kan..guru
10w-50 full synti...lehetőleg..moindjuk 10w-50 nincs is hagyományos..
ennyit ir a gépkönyv....
olyan olajat vegyél bele amit majd könnyen be is tudsz szerezni máskor is...ez csak lyaú tanax
szerintem,mivel kanyarban produkálta,belever az index a karterba feltétel nélkül
Igazad van holnap feltétel ki fogom próbálni :)
Ha dugulás akkor tudom ajánlani a Tiretet.
Azt mondják az oldja jól a dugulást
De ha megy akkor legalább tényleg megy
Csak annyi, hogy KTM
Sziasztok! Ma érdekes dolgot produkált a gép, gondoltam kerülök vele egy óvatosat és ahogy bemelegedett elkezdtem húzni neki de mintha elfogyott volna az anyag... Még nem tapasztaltam ilyet ezért hazaugrottam gyorsan, légszűrő fedél le megnéz, beindítottam teljesen jó volt... visszateszem kerülök egyet, teljesen hibamentesnek néz ki, majd amikor kanyarodnék ki egy kereszteződésből ahogy húzom a gázt fullad, hörög és párcentis lángot dob... érdekes, leállítottam újra indítottam és jó lett...Mitől lehet ez? A napokban kipurcant az aksi is, ezért indítom berugókarral. Dugulás lehet? Vagy gyujtás? vagy mi?
még sajnos nem sikerűlt :(
úgy látom, ezért van szükség a kuplung alsó munkahengerénél lévő védelemre: http://www.ebay.de/itm/kupplun...
NA ?
nem sikerült még találni? azt mondta egy srác,hogy németbe viszonylag olcsó,nézelődj ott!
nincs véletlen egy akra dobod ami rá való?
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni hogy a 450 es exc be mennyi olajat kéne rakni?
előre is köszönöm.
szia Vik.
anno írtad, hogy tudsz KTM-re jó minőségű hátsó lánckereket ,ami nem alu. kit kell keresni, téged?
Pfúú Nem rajtam,a gazdin múlik Ha esedékesnek gondolod,majd keress meg
Az EXC telóit Ti állítottátok be, van rajta matrica ;) Nemrég vettem a mocit, 2011-es olaj lehet a telókban a matricátok alapján, ősszel olajcsere?!
Mi is csinálunk ilyet de legfőképp ez megy,me nix
A lenti linken azt írják, a 2007-es modellen Brembo kuplung-hidraulikának kellene lennie, de az enyémen Magura van.. 2006-os gyártmány, 2007-es modellév. Ha rendelnem kell rá karokat, 2006-oshoz valót rendeljek? :) http://ktmtalk.com/index.php?s...
Ezt is ő készíthette a weblapja alapján, az előző EXC-men volt (használtan vettem Győrben még 6-7 éve). Én fekete karbon-szövetből készíttetek most cuccokat.
Szeretnék készíttetni karbon cuccokat az EXC-re, kis optikai tuning gyanánt. Előre a kis fekete műanyagot, ami merevíti a sárvédőt; a 2005-07-es fejidomhoz a kis fekete műanyagot; 2007-eshez a kupplung házára egy "kört", mert nagyon vékony anyag; "hővédőt" ami a kipufogó-dob csatlakozásánál van. Lenne ilyenre igény esetleg itt is? :) Azt írta a srác, nagy tapasztalata van benne, 10 évig autós versenyszfrérában mozgott (suzuki europa,BRR, Varga cigány,Zengő,Palik,STB,Tobak Zoli), minta alapján bármit elkészít, ráadásul elfogadható áron. (kb. nagyüzemben utángyártott carbon alkatrészek 3/4 áráért, vagy még olcsóbban) Ducati és Triumph karbon alkatrészei vannak jelenleg is. Talán még komplett fejidomot, farokrészt, hűtő-idomokat is el tudna készíteni, de én azokat nem kérdezte, mert terepen úgyis csak karcosak lesznek.. Tel: +36 31 310 44339 ; e-mail: szgcustompaint "kukac" gmail "pötty" com vagy http://parkinsonpaint.freewb.h...
Semmi különös, csak 2007es modellre gyúrok, nagy kedvencem bár nem mostanában jön össze újra a motor projekt :-(